//Καστοριά: Τίμησαν τον Προφήτη Ηλία οι γουναράδες – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καστοριά: Τίμησαν τον Προφήτη Ηλία οι γουναράδες – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιουλίου 2022 οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία, προστάτη των γουναράδων στην Καστοριά, η μνήμη του οποίου τιμάται στις 20 Ιουλίου.

Το απόγευμα της Τρίτης τελέστηκε Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός,λιτανεία της εικόνας τους Προφήτη Ηλία και αρτοκλασία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλινίκου.

Αύριο Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 στις 07:00 θα πραγματοποιηθεί θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στη θέση Τσαρδάκι.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον προστάτη των γουναράδων, παραβρέθηκαν η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Γρηγόρης Γρηγοριάδης, ο δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντίδης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς ”Ο Προφήτης Ηλίας” Απόστολος Τσούκας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και αρκετός κόσμος, εντός και εκτός του Ιερού Ναού στο Τσαρδάκι.

Δείτε πατώντας εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 

 

 


Spread the love