//Καστοριά: Υπεύθυνη ανακοίνωση του Nautical HALL για 5 κρούσματα – Αρνητικά τα υπόλοιπα 20

Καστοριά: Υπεύθυνη ανακοίνωση του Nautical HALL για 5 κρούσματα – Αρνητικά τα υπόλοιπα 20

Spread the love

Αγαπητοί φίλοι,

Το Nautical Hall Kastoria με υψηλό αίσθημα ευθύνης συμμετέχει στη συλλογική προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του Κορωνοϊού (COVID-19). Έπειτα από την αναφορά κρούσματος σε άτομο του προσωπικού μας, υποβλήθηκαν ΟΛΑ τα άτομα του προσωπικού σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού COVID-19. Από τους είκοσι πέντε δειγματολογικούς ελέγχους τα 5 δείγματα ήταν θετικά και τα άτομα υποβλήθησαν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Η διεύθυνση του καταστήματος προχώρησε άμεσα σε απολύμανση του χώρου και εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες όλων των αρμοδίων αρχών αναφορικά με τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας και πρόληψης.
Κυρίαρχο μέλημά μας είναι η υγεία των πελατών και του προσωπικού μας. Με ψυχραιμία και σοβαρότητα λάβαμε, ήδη, από την εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων στην Ελλάδα, σειρά προληπτικών μέτρων και συνεχίζουμε.
Θα θέλαμε να σας ενημέρωσουμε ότι και αυτό το Σαββατοκύριακο το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό για να συμμετέχουμε στην ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ και στον ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ του ΙΟΥ.

Μένουμε υγιείς, αποφεύγουμε τον κοινωνικό συγχρωτισμό, και προετοιμαζόμαστε για να σας υποδεχτούμε με βασικό γνώμονα την ασφάλεια όλων μας.

Με εκτίμηση,
Nautical Hall Kastoria

Αγαπητοί φίλοι,Το Nautical Hall Kastoria με υψηλό αίσθημα ευθύνης συμμετέχει στη συλλογική προσπάθεια περιορισμού της…

Publiée par Nautical HALL – Kastoria sur Vendredi 16 octobre 2020

 


Spread the love