//Καθημερινά δωρέαν rapid test αναμένεται να ξεκινήσουν και στο Άργος Ορεστικό με την βοήθεια του Στρατού

Καθημερινά δωρέαν rapid test αναμένεται να ξεκινήσουν και στο Άργος Ορεστικό με την βοήθεια του Στρατού

Spread the love

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, σε διεύρυνση του Δικτύου Σταθερών Σημείων Δειγματοληψίας προς ανίχνευση του νέου κοροναϊού SARS-CoV-2, προχωρούν, στο πλαίσιο περιορισμού της διασποράς του κοροναϊού, το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Στα σημεία αυτά,  από Δευτέρα έως Παρασκευή, θα μπορούν να υποβάλλονται δωρεάν σε rapid test όλοι οι πολίτες αδιακρίτως, έχοντας μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και γνωρίζοντας τον ΑΜΚΑ τους.

Επίσης θα υπάρχουν σημεία σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό και για το Σαββατοκύριακο τα οποία θα διευκρινιστούν με το επίσημο πρόγραμμα.

Σε επικοινωνία που είχε ο ditikostipos.gr με το 15 Σ.Π στην Καστοριά, γνωστοποιήθηκε ότι η σχετική διαταγή για το ξεκίνημα της διενέργειας των rapid test που αφορά τα στρατόπεδα σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό δεν έχει καταφθάσει και για αυτό αναμένεται επίσημη ανακοίνωση. Επομένως οι πολίτες που επιθυμούν να προχωρήσουν σε δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο στα εν λόγο σημεία, θα πρέπει να περιμένουν την σχετική ανακοίνωση την οποία αμέσως θα μεταδόσουμε.


Spread the love