//Κέφι, βραβεύσεις και δώρα στον ετήσιο χορό του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας – ΦΩΤΟ

Κέφι, βραβεύσεις και δώρα στον ετήσιο χορό του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας – ΦΩΤΟ

Spread the love

Με εξαιρετική επιτυχία έγινε την Κυριακή ο ετήσιος χορός του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας. Σε μια γεμάτη αίθουσα του «Ακρόαμα», παρουσία εκατοντάδων φίλων της ομάδας, με κέφι, βραβεύσεις και χορό, η εκδήλωση του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας απέδειξε πως η ομάδα της περιοχής μας κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου, ο οποίος απλόχερα στηρίζει την προσπάθειά της.

Κεντρικό σημείο της πολύ όμορφης βραδιάς, οι βραβεύσεις της ομάδας σε προπονητές, αθλητές/τριες και ένα υπέροχο βίντεο-αφιέρωμα με εικόνες από το χτες ως το σήμερα που προκάλεσε συγκίνηση και αισιοδοξία για την συνέχεια.

Παρόντες στον χορό ο Αντιδήμαρχος Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Αθλητισμού κος Βασιλειάδης Ευστάθιος, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καστοριάς κος Γρηγοριάδης Γρηγόριος και ο πρόεδρος του τοπικού Μεσοποταμίας κος Κωνσταντίνου Παντελής.

Να ευχαριστήσουμε τους βασικούς μας χορηγούς για τα δώρα και ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις: Καλαπούτης Tours Καστοριά , Bay’s Hotel στις Σπέτσες, Επισκευές ηλεκτρικών ειδών Φούφας Λουκάς στην Νεάπολη Κοζάνης, για την προσφορά τους στα μεγάλα δώρα της κλήρωσης.


Spread the love