//Κορησός: Η αρκούδα βγήκε βόλτα την ώρα που γινόταν γλέντι στο Δημοτικό σχολείο του χωριού – ΒΙΝΤΕΟ

Κορησός: Η αρκούδα βγήκε βόλτα την ώρα που γινόταν γλέντι στο Δημοτικό σχολείο του χωριού – ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Ανάστατοι για ακόμη μία βραδιά βρίσκονται οι κάτοικοι της Κορησού από την εμφάνιση αρκούδας, το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουνίου 2024, την στιγμή που στο Δημοτικό σχολείο πραγματοποιούνταν μεγάλο γλέντι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ditikostipos.gr, η αρκούδα περιπλανιόταν σου δρόμους του χωριού την ώρα μάλιστα που στο Δημοτικό σχολείο πραγματοποιούνταν πάρτι για την λήξη των μαθημάτων με την συμμετοχή γονέων, παιδιών και με την συνοδεία δυνατής μουσικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο που εμφανίστηκε η αρκούδα και την κατέγραψε σε βίντεο αναγνώστης μας, βρισκόντουσαν νωρίτερα δύο άτομα νεαρής ηλικίας, τα οποία περπατούσαν αμέριμνα έχοντας πλήρης άγνοια ότι περίπου τρία λεπτά αργότερα η εύσωμη αρκούδα θα εμφανιζόταν στο ίδιο σημείο και θα μπορούσαν να έχουν έρθει πρόσωπο με πρόσωπο μαζί της.

 

Στην συνέχεια στην τοποθεσία που έκανε την εμφάνιση της η αρκούδα επενέβη όχημα με προσωπικό από το δασαρχείο Καστοριάς, μην μπορώντας όμως να την εντοπίσει και να την απομακρύνει, με τις μεθόδους που ενδείκνυται να χρησιμοποιούν.

Τέλος όπως μας μεταφέρουν οι κάτοικοι της Κορησού, το φαινόμενο αυτό τείνει να γίνει πλέον καθημερινότητα και ζητούνε άμεσα από την πολιτεία να παρέμβει με δραστικές λύσεις, πριν συμβεί κάποιο κακό.


Spread the love