//Κοζάνη: Κατέβηκαν με τα τρακτέρ τους οι αγρότες ζητώντας λύση στα προβλήματα του κλάδου – BINTEO

Κοζάνη: Κατέβηκαν με τα τρακτέρ τους οι αγρότες ζητώντας λύση στα προβλήματα του κλάδου – BINTEO

Spread the love

Με τρακτέρ αγροτικά οχήματα και συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι αγρότες από την Κοζάνη, τα Σέρβια, την Νεράιδα και το Βόιο έστειλαν το δικό τους μήνυμα από την πόλη της Κοζάνης ζητώντας επιτακτικά την στήριξη της πολιτείας.

 

Μαζί με τους αγροτικούς συλλόγους της ευρύτερης περιοχής, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι, αλιείς, στηρίζουν τον αγώνα που δίνεται στα μπλόκα πανελλαδικά, δηλώνουν υπέρ του κοινού αγώνα που δίνεται αυτήν την ώρα περιγράφοντας με τα πιο μελανά χρώματα λόγω των οικονομικών δυσκολιών που βιώνουν, εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης, των αυξήσεων που επιβαρύνουν τον πρωτογενή τομέα, αλλά και των καταστροφών που έχουν υποστεί εξαιτίας των καιρικών φαινομένων.

 

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν με παράσταση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Τρίτη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ζητώντας και την στήριξη της αυτοδιοίκησης πανελλαδικά. Αύριο, Κυριακή, ο αγροτικός σύλλογος Βοΐου θα παρατάξει τα τρακτέρ στον κόμβο της Αγίας Κυριακής και οι Αγροτικοί Σύλλογοι Καστοριάς, Άργους Ορεστικού, Κοζάνης, Σερβίων, Βελβεντού, Βοΐου και Πτολεμαΐδας, θα συμμετάσχουν στην Πανελλαδική σύσκεψη που καλεί η επιτροπή των μπλόκων στην Νίκαια της Λάρισας.

 

Πηγή ertnews.gr


Spread the love