//Κοζάνη: Μπαράζ συλλήψεων το τελευταίο 24ωρο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Κοζάνη: Μπαράζ συλλήψεων το τελευταίο 24ωρο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Spread the love

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία, συνελήφθησαν χθες (20-04-2023) τις βραδινές ώρες, σε περιοχές της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κοζάνης και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνολικά -4- ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, κατά περίπτωση, σε τρείς (3) διαφορετικές περιπτώσεις.

Αναλυτικότερα:

  • στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Κοζάνης και της Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 24χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και -3- μαχαίρια.
  • στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Κοζάνης, 50χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και -3- δισκία χαπιών που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.
  • στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθησαν σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Κοζάνης και της Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, δυο (2) 21χρονοι ημεδαποί, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και -2- τρίφτες κάνναβης.

Προανάκριση για τις υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Οι στοχευμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον και στο μέλλον.


Spread the love