//Κοζάνη: Σε κρίσιμη κατάσταση ένας εφοριακός μετά την επίθεση με τσεκούρι – ΒΙΝΤΕΟ

Κοζάνη: Σε κρίσιμη κατάσταση ένας εφοριακός μετά την επίθεση με τσεκούρι – ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Ο δράστης που έχει συλληφθεί τραυμάτισε τρεις υπαλλήλους – Εναν άνδρα που έχει διασωληνωθεί και δύο γυναίκες, εκ των οποίων η μία είναι σε σοβαρότερη κατάσταση – Στην Κοζάνη μεταβαίνει εκτάκτως ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής

Σε εξαιτερικά κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται υπάλληλος της ΔΟΥ Κοζάνης που μαζί με συναδέλφους του δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα ο οποίος τους χτύπησε με τσεκούρι. Ο υπάλληλος νοσηλεύεται διασωληνωμένος και αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ δύο γυναίκες συνάδελφοί του έχουν επίσης τραύματα. Η μία μάλιστα είναι σε σοβαρότερη κατάσταση και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Κοζάνης αναμένεται επίσης να διασωληνωθεί. Στην Κοζάνη μεταβαίνει εκτάκτως ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής.

Ο δράστης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε προσχεδιάσει την επίθεση, είχε κλείσει ραντεβού στην εφορία και όταν έφτασε στο γραφείο των υπαλλήλων εβγαλε από το σακίδιό του το τσεκούρι και άρχισε να χτυπά αδιακρίτως τους υπαλλήλους. Ο δράστης συνελήφθη και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ψυχιατρικά προβλήματα.

Δείτε τα πρώτα πλάνα του KOZANILIFE.GR από το σημείο:


Spread the love