//Κοζάνη: Σκύλος ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του και επιτέθηκε άγρια σε 11χρονο παιδί – Μεταφέρθηκε με τραύματα στο Μαμάτσειο – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Κοζάνη: Σκύλος ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του και επιτέθηκε άγρια σε 11χρονο παιδί – Μεταφέρθηκε με τραύματα στο Μαμάτσειο – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Spread the love

Άγρια επίθεση από σκύλο, ο οποίος φαίνεται πως διέφυγε του ιδιοκτήτη του, δέχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ένα 11χρονο αγόρι, το οποίο βρισκόταν με το ποδήλατό του και μαζί με φίλους του στην περιοχή του “Ξενία” Κοζάνης.

Όπως ανέφερε στο Kozanimedia η μητέρα του παιδιού Κατερίνα Σακαλή, το σκυλί, πιθανότατα ράτσας γερμανικού ποιμενικού, επιτέθηκε στο 11χρονο αγόρι, σκίζοντας τη μπλούζα του και καταφέρνοντας αρκετά δαγκώματα σε σημεία του σώματός του.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι γονείς του έχουν καταθέσει μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του ζώου, ο οποίος και συνελήφθη, με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Να σημειωθεί πως η μητέρα του 11χρονου,μέσα από το kozanimedia.gr, επιθυμεί να εκφράσει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον οδηγό διερχόμενου ΙΧ, ο οποίος σταμάτησε και βοήθησε τον γιο της.

 

Πηγή kozanimedia.gr


Spread the love