//Μαρία Αντωνίου: Η Μακεδονία μας στην κορυφή του αναπτυξιακού σχεδιασμού

Μαρία Αντωνίου: Η Μακεδονία μας στην κορυφή του αναπτυξιακού σχεδιασμού

Spread the love

Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκε η Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθήσει την πρόοδο στα έργα αναβάθμισης της πόλης.

Ο Πρωθυπουργός κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους φορέων εστίασε σε τέσσερις βασικούς άξονες: στα ζητήματα των υποδομών και των μεταφορών της πόλης και της περιφέρειας, στην ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης ως πόλου καινοτομίας και πράσινης ανάπτυξης, στην ενίσχυση των δομών Υγείας και στη σταδιακή επαναλειτουργία της αγοράς, της εστίασης και του τουρισμού.

Τον ενημερώσαμε για όλα τα ζητήματα της Βορείου Ελλάδος και ο ίδιος εξέφρασε τη διαβεβαίωση ότι η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία μας, βρίσκεται στην κορυφή του αναπτυξιακού σχεδιασμού της κυβέρνησης.

Είναι σημαντικό ως Κυβέρνηση αλλά και ως χώρα να ξαναβρούμε πολύ γρήγορα τους αναπτυξιακούς μας βηματισμούς μετά την περιπέτεια της πρώτης φάσης αντιμετώπισης του κορωνοϊού και θα τα καταφέρουμε.

Μαρία Αντωνίου

Image may contain: 2 people, people standing and indoor
Image may contain: one or more people and people standingImage may contain: 4 people, people sitting, table and indoorImage may contain: 3 people, people sitting

Spread the love