//Μαρία Αντωνίου και Έλενα Ράπτη στο Άργος Ορεστικό για την προώθηση της καμπάνιας 1 στα 5 του Συμβουλίου της Ευρώπης – ΦΩΤΟ

Μαρία Αντωνίου και Έλενα Ράπτη στο Άργος Ορεστικό για την προώθηση της καμπάνιας 1 στα 5 του Συμβουλίου της Ευρώπης – ΦΩΤΟ

Spread the love

Στην κεντρική πλατεία και στο χώρο όπου διεξάγεται η λαϊκή αγορά του Άργους Ορεστικού βρέθηκε το πρωί η Μαρία Αντωνίου συνοδευόμενη από την Έλενα Ράπτησε μία δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση.

Μία πρωτοβουλία της Μαρίας Αντωνίου με προσκεκλημένη την Έλενα Ράπτη, με την ιδιότητα της συντονίστριας της καμπάνιας «1 στα 5» και του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Προστασία των Παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση.

Γονείς και παιδιά ενημερώθηκαν για τις δράσεις της καμπάνιας, ενώ μοιράστηκε σε όλους χρήσιμο ενημερωτικό υλικό.

Είναι υποχρέωση όλων μας να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία και να εξηγήσουμε σε παιδιά και γονείς τους τρόπους προστασίας, ανέφερε η Μαρία Αντωνίου ενώ εξήρε το έργο της Έλενας Ράπτη υπογραμμίζοντας ότι κάνει εξαιρετική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια.

Μέσα από το ενημερωτικό υλικό της καμπάνιας προσπαθούμε να διδάξουμε στα παιδιά πώς να βάζουν τα όριά τους και πώς να αναγνωρίζουν τη διαφορά ανάμεσα σε ένα καλό και κακό άγγιγμα, καθώς και σε ένα καλό και κακό μυστικό, δήλωσε από την πλευρά της η Έλενα Ράπτηαναφερόμενη στις δράσεις της καμπάνιας και στην σημασία της έγκαιρης ενημέρωσης.

Είμαστε εδώ ενωμένοι για να στείλουμε μήνυμα ελπίδας και γνώσης κατέληξε η Μαρία Αντωνίου ευχαριστώντας θερμά την κ. Ράπτη που ταξίδεψε έως την Καστοριά.

Νωρίτερα, επισκέφθηκαν κα το Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με Διοίκηση και προσωπικό.

Δείτε πατώντας εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 


Spread the love