//Μαρία Αντωνίου: Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του Αρδευτικού Δικτύου Γέρμα – ΦΩΤΟ

Μαρία Αντωνίου: Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του Αρδευτικού Δικτύου Γέρμα – ΦΩΤΟ

Spread the love

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου παρέστη σήμερα στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Κατασκευή Αρδευτικού Δικτύου Γέρμα Ν. Καστοριάς», παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα, του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Νίκου Ταχιάου, του Γενικού Γραμματέα Υποδομών Κωνσταντίνου Μαγουλά, του Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δημήτρη Παπαγιαννίδη, του Γενικού Διευθυντή Υδραυλικών, Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Αντώνη Κοτσώνη, εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας, εκπροσώπου της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και υπηρεσιακών παραγόντων.

Το έργο κατασκευής αρδευτικού δικτύου στο Γέρμα Καστοριάς αφορά στην κατασκευή κλειστού υπό πίεση δικτύου, με σκοπό την αξιοποίηση και ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων της ευρύτερης περιοχής και την ανάπτυξη της γεωργίας.

 

Η Μαρία Αντωνίου δήλωσε:

Ένα ακόμη σημαντικό έργο για την Καστοριά, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης, επιλύοντας ένα ζήτημα που απασχολούσε τους αγρότες της περιοχής, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση της αγροτικής παραγωγής και οικονομίας. Ως βουλευτής Καστοριάς, θα συνεχίσω να αναδεικνύω όλα τα κρίσιμα ζητήματα που επηρεάζουν την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μου και θα βρίσκομαι πάντα δίπλα στους συμπολίτες μου, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωλης τους”.

 

 


Spread the love