//Με επιτυχία χειρουργήθηκε η Σόνια Τσεκίνι

Με επιτυχία χειρουργήθηκε η Σόνια Τσεκίνι

Spread the love

Εξαιρετικά τα νέα από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου είχε προγραμματιστεί για σήμερα (23/03) η χειρουργική επέμβαση στη Σόνια Τσεκίνι. Το χειρουργείο, παρότι ιδιαίτερα δύσκολο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η Τσεκίνι απέφυγε την ολική αρθροπλαστική, με τον τραυματισμό της να αντιμετωπίζεται με σύνθεση.

Θυμίζουμε ότι η Σόνια Τσεκίνι υπέστη κάταγμα ισχίου στο 15ο χιλιόμετρο του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας και αναγκάστηκε να αποχωρήσει με ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε με επιτυχία μετά και την ανταπόκριση του κόσμου να στείλει αίμα μετά την χθεσινή έκκληση σε όλη την Ελλάδα, με τη μαχήτρια της ζωής Σόνια Τσεκίνι να ξεκινάει τον δρόμο της αποκατάστασης προκειμένου να ξεπεράσει ακόμα μία δυσκολία και να επιστρέψει πιο δυνατή.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, αλλά και τους υπολογισμούς των ανθρώπων της, το ενδεχόμενο να έχει αναρρώσει πλήρως και να βρεθεί στην γραμμή της εκκίνησης του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας το Νοέμβριο η Σόνια Τσεκίνι είναι ανοικτό!

 

Πηγή runbeat.gr


Spread the love