//Με πολλούς επισκέπτες επαναλειτουργεί εδώ και λίγες μέρες το Σπήλαιο Δράκου στην Καστοριά – ΦΩΤΟ

Με πολλούς επισκέπτες επαναλειτουργεί εδώ και λίγες μέρες το Σπήλαιο Δράκου στην Καστοριά – ΦΩΤΟ

Spread the love

Εδώ και είκοσι περίπου μέρες επαναλειτουργίας του, το Σπήλαιο του Δράκου, στην Καστοριά, αποτελεί και πάλι πόλο έλξης αρκετών επισκεπτών, αναλόγως βέβαια  και της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Αρκετοί μεμονωμένοι τουρίστες έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους και αυτό το Σαββατοκύριακο, δείχνοντας μία τάση για μονοήμερες ή διήμερες αποδράσεις από τον κόσμο, λόγω μέτρων.

Ο οδικός τουρισμός όμως, που τελευταία γίνεται πολύς λόγος, αναμένεται να έχει αυξητική τάση το επόμενο διάστημα και η πανέμορφη Καστοριά, με τη μοναδική ομορφιά της και τα πολλά αξιοθέατα, θέλει να δείξει ότι είναι και μία ασφαλής περιοχή.

Όσο για το Σπήλαιο του Δράκου, οι εντυπωσιακές εικόνες που έχει να αντικρύσει ο επισκέπτης, όπως και η ίδια του η θέση, ακριβώς δίπλα στη μαγευτική λίμνη της Καστοριάς, το καθιστούν έναν εκπληκτικό προορισμό, σπάνιας ομορφιάς.

Ο Δήμος Καστοριάς, μ’ ένα αναπροσαρμοσμένο σχέδιο δράσεων και ενεργειών, στα νέα δεδομένα που προδιαγράφονται στον τομέα του Τουρισμού, αναδεικνύει και προβάλλει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

 Ώρες λειτουργίες: καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 09:00-17:00

http://www.spilaiodrakoukast.gr/

 

 


Spread the love