//«ΜεΖεν» το ουζερί που αποπνέει Μεσόγειο στο Άργος Ορεστικό – ΦΩΤΟ

«ΜεΖεν» το ουζερί που αποπνέει Μεσόγειο στο Άργος Ορεστικό – ΦΩΤΟ

Spread the love

«ΜεΖεν» δύο λέξεις σε μία! Μεζές και Ζεν.. καλά το σκέφτηκαν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, αφού με τους μεζέδες και το άκρως φιλικό περιβάλλον πέφτεις σε διαλογισμό… από το που να ξεκινήσεις να τσιμπάς… σε ένα χώρο έντονα μεσογειακό!

Από τον Δεκέμβριο του 2019, έκανε την εμφάνιση του το νέο ουζερί ΜεΖεν στο Άργος Ορεστικό και από τότε καθημερινά, ολοένα και περισσότερο, κερδίζει τις εντυπώσεις, αποκτώντας και νέους φίλους που το επιλέγουν για την έξοδο τους.

Άλλωστε η Ρία Βαενά, η οποία ως υπεύθυνη του χώρου, βάζοντας σε όλα την υπογραφή της, έχει κατορθώσει να δημιουργήσει ένα στυλάτο χώρο. Τόσο το εσωτερικό του, όσο και ο εξωτερικός χώρος του, έχουν μια μεσογειακή ελαφρότητα που σε κερδίζει, ενώ δεν λείπουν και τα μυρωδικά φυτά που στολίζουν την εξωτερική όψη του μαγαζιού! Μπορείτε ακόμα αν θέλετε, να χρησιμοποιήσετε τον απέναντι χώρο του μαγαζιού, μέρα και νύχτα, με θέα στην αυλή του γυμνασίου και του παλιού λυκείου.

 

ΜεΖεν σημαίνει Ελληνικός παραδοσιακός μεζές! Πιάτα που θυμίζουν μεσόγειο, με πολλές λαχταριστές μεσογειακές γεύσεις. Μεζέδες όπως τους ξέρουμε, απλούς και εκλεκτούς! Μεζέδες για άριστη συνοδεία στο τσίπουρο, το ούζο, τη ρετσίνα ή την μπύρα! Σε όσα προταθούν ή θα θέλεις να τα πάρεις όλα ή θα δυσκολευτείς να αποφασίσεις…

Και αν τα λόγια δείχνουν απλώς λόγια ας μιλήσουν οι εικόνες… όσο γίνεται να μεταφέρουν την αξία του να έχεις μπροστά σου ένα τέτοιο πιάτο… Πάρτε ανάσα, θα την χρειαστείτε με όσα ακολοθούν…

Το ΜεΖεν όμως δεν σταματά εκεί.. ή μάλλον ναι, κάπου εκεί σταματά γιατί αρχίζει απο το πρωί! Τι καλύτερο να ξεκινήσεις την ημέρα σου με τον καφέ του γούστου σου αλλά και με ένα λαχαριστό σάντουϊτς ή και ντόναντ, για μια μέρα απολαυστική από το πρωί και γεμάτη ενέργεια! Εδώ αφήνουμε το Με(ζε) και πάμε στο Ζεν.. Να σημειώσουμε ότι όλα αυτά, αν ο χρόνος είναι πιεστικός και δεν επιτρέπει την παραμονή στον φιλόξενο χώρο, μπορείς να τα πάρεις μαζί σου πακέτο!

Όχι δεν τελειώσαμε ακόμα! Γιατί στο ΜεΖεν μπορείς να κάνεις πολλά! Μπορείς εκεί να κάνεις ένα παιδικό πάρτυ για την γιορτή ή τα γεννέθλια του παιδιού σου ή όποια άλλη κοινωνική σου υποχρέωση επιθυμείς για να περιποιηθείς τους προσκεκλημένους σου με την φροντίδα των ανθρώπων του ΜεΖεν. Μαζί τους θα βρεις την ιδανική λύση για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Τώρα άλλωστε που είναι καλοκαίρι, οι ενήλικοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον απέναντι εξωτερικό χώρο, στα κέγκαλα του σχολείου και τα παιδιά να παίξουν με ασφάλεια και υπό την διαρκή προσοχή σας στη μεγάλη αυλή.

Το ΜεΖεν λειτουργεί καθημερινά από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και μπορεί να ικανοποιήσει κάθε σας γευστική και όχι μόνο, ανάγκη! Για κάθε πληροφορία μπορείτε να απευθείνεστε στο 2467041261

 

 


Spread the love