//Μία φανταστική “Μαγική Λιμνοπολιτεία” στολίζει το Δημαρχείο Καστοριάς – ΦΩΤΟ

Μία φανταστική “Μαγική Λιμνοπολιτεία” στολίζει το Δημαρχείο Καστοριάς – ΦΩΤΟ

Spread the love

Ένας εντυπωσιακός διάκοσμος έχει διαμορφώσει το χώρο του Δημαρχείου Καστοριάς, όπου έχει στηθεί μία μίνι “Μαγική Λιμνοπολιτεία”, δίνοντας μία εορταστική εικόνα στο πνεύμα των ημερών και στέλνοντας ένα χαρμόσυνο μήνυμα αισιοδοξίας στους πολίτες που αυτές τις μέρες κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης.

Σημειώνεται ότι όλες αυτές οι κατασκευές μαζί και με άλλες τόσες είχαν σχεδιαστεί και προορίζονταν να εμπλουτίσουν το θεματικό εορταστικό πάρκο “Μαγική Λιμνοπολιτεία” που χάρισε πέρυσι μοναδικές στιγμές και πολλά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, ενώ φέτος δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί λόγω των περιοριστικών μέτρων που υπάρχουν.

Έχοντας πρώτο μέλημα αυτή τη στιγμή την προστασία της δημόσιας υγείας, ελπίζουμε να τα χαρούν όλοι περαστικοί με την ευχή του χρόνου να στηθεί μία φανταχτερή Μαγική Λιμνοπολιτεία που θα απολαύσουν ξανά μικροί και μεγάλοι.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό εδώ:

Μία φανταστική “Μαγική Λιμνοπολιτεία” έχει στηθεί στο Δημαρχείο Καστοριάς! Νότες χαράς και αισιοδοξίας στο πνεύμα των ημερών – Δήμος Καστοριάς (kastoria.gov.gr)

 

 

 

 


Spread the love