//Μήμυνα με συμβουλές και ευχές από τον Δημήτρη Σαββόπουλο για τους διαγωνιζόμενους στις Πανελλήνιες

Μήμυνα με συμβουλές και ευχές από τον Δημήτρη Σαββόπουλο για τους διαγωνιζόμενους στις Πανελλήνιες

Spread the love

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς  Δημήτριος Σαββόπουλος εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα:

«Αγαπητοί υποψήφιοι, αγαπητά παιδιά,

Τη Δευτέρα ξεκινά μια πολύ  σημαντική δοκιμασία για όλους εσάς που επιθυμείτε να εισαχθείτε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της Χώρας. Οι εξετάσεις αυτές είναι αναμφίβολα μία από τις πρώτες μεγάλες μάχες που καλείστε να δώσετε,  ταυτόχρονα όμως είναι και η αφετηρία για την  οριοθέτηση νέων στόχων.

Να έχετε υπομονή, καλή σωματική και ψυχική δύναμη, να προσπαθήσετε να διαχειριστείτε το άγχος σας και να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας, ώστε να αποδώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας.  Ακόμη  όμως και αν δεν τα καταφέρετε, μην απογοητευτείτε.  Έχετε κατά νου ότι για όσους δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια, πάντοτε ανακύπτουν νέες ευκαιρίες, τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε με σύνεση.

Όλοι μας, συμπεριλαμβανόμενου των γονιών και των εκπαιδευτικών σας, βρισκόμαστε στο πλευρό σας και μοιραζόμαστε την αγωνία σας.

Με ψυχραιμία, αποφασιστικότητα, αισιοδοξία, εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και πίστη στο Θεό, να είστε βέβαιοι ότι όλα θα πάνε καλά.

Εύχομαι ολόψυχα Καλή Επιτυχία  σε όλους και να γίνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα!!!»

Ο Αντιπεριεφειάρχης  Καστοριάς

Δημήτριος  Ε. Σαββόπουλος


Spread the love