//Μήνυμα για τις Πανελλαδικές από την αντιδήμαρχο Παιδείας δήμου Εορδαίας Ρούλας Σεβαστού

Μήνυμα για τις Πανελλαδικές από την αντιδήμαρχο Παιδείας δήμου Εορδαίας Ρούλας Σεβαστού

Spread the love

Το δικό της μήνυμα η Αντιδημάρχος Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Εορδαίας Ρούλα Σεβαστού, για την σημερινή έναρξη των Πανελλήνιων εξετάσεων, με το οποίο αναφέρει:

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλήνιων εξετάσεων σήμερα, ευχόμαστε σε όλους τους υποψηφίους θετική ενέργεια και διαυγή σκέψη.

Οι εξετάσεις αυτές σηματοδοτούν το τέλος μίας μακρόχρονης μαθητικής διαδρομής. Μίας διαδρομής δύσκολης, απαιτητικής αλλά και που στο πέρασμά της αφήνει ωραίες αναμνήσεις. Στο διάστημα αυτό δημιουργήσατε φιλίες, εφοδιαστήκατε γνώσεις, γίνατε σοφότεροι. Δώδεκα χρόνια αδιάκοπης προσπάθειας λοιπόν με συμπαραστάτες τους γονείς σας, που στηρίζουν την κάθε σας προσπάθεια και τους εκπαιδευτικούς σας αρωγούς και καθοδηγητές σε κάθε σας βήμα και σήμερα καλείστε να δώσετε μέσα σε πρωτόγνωρες και ιδιαίτερες συνθήκες, την πρώτη μεγάλη σας μάχη για την εισαγωγή σας στη Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η ζωή όμως είναι μία διαρκής μάχη και ένας αδιάκοπος αγώνας, απαιτεί συνεχή προσπάθεια και φυσικά δεν τελειώνει μετά τις Πανελλήνιες εξετάσεις, αντιθέτως μετά από αυτές ξεκινάει. Μπορεί αυτές οι εξετάσεις να αποτελούν μία ευκαιρία, για την μετέπειτα ζωή σας, σίγουρα όμως δεν είναι η μοναδική για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Να έχετε πίστη στον Θεό, στον εαυτό και τις δυνάμεις σας.

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη!

 


Spread the love