//Μήνυμα και ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς για τη νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα και ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς για τη νέα σχολική χρονιά

Spread the love

Λίγο πριν τo πρώτο κουδούνι σημάνει την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα :

«Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
αγαπητοί εκπαιδευτικοί,
αγαπητοί γονείς,

Τη Δευτέρα ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά. Μια χρονιά γεμάτη όνειρα, ελπίδες, στόχους και προσδοκίες. Μια προσπάθεια, που δεν θα πρέπει να διακρίνεται μονάχα από την κατάκτηση της γνώσης, αλλά και από την απόκτηση αξιών, οι οποίες συμβάλλουν στη διαμόρφωση του χαρακτήρα σας. Εύχομαι από καρδιάς να έχετε μια παραγωγική χρονιά και να μένετε αφοσιωμένοι στους στόχους σας.

Στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι προικίζουν τα παιδιά μας με γνώσεις, αξίες και ιδανικά, ενώ ταυτόχρονα στέκονται με ευαισθησία στις δοκιμασίες που αντιμετωπίζουν, εύχομαι να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες και πρόοδο.

Καλή δύναμη επίσης στους γονείς, οι οποίοι θα πρέπει να παρέχουν την αμέριστη συμπαράσταση στα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και με υπομονή να στέκονται πάντοτε στο πλευρό τους, υποστηρίζοντας τις προσπάθειές τους.

Η χρονιά φέτος αναμένεται να είναι ιδιαίτερη λόγω της πανδημίας του Κορωναϊου -covid19, να έχετε όμως κατά νου πως σε αυτή τη δοκιμασία είμαστε όλοι μαζί.

Από την πλευρά μας ως Τοπική Αυτοδιοίκηση θα βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα για την καλύτερη δυνατή λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Καλό ξεκίνημα. Καλή σχολική χρονιά !!»

Ο Αντιπεριφερειάρχης, την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, θα παραστεί στην τέλεση του Αγιασμού των κάτωθι σχολικών μονάδων:

11:30 Μουσικό Γυμνάσιο Καστοριάς
12:00 Γυμνάσιο – Γενικό Λύκειο Μεσοποταμίας
12:30 1ο, 2ο, 3ο Γενικά Λύκεια Καστοριάς
19:00 Εσπερινό Γυμνάσιο – Γενικό Λύκειο Καστοριάς


Spread the love