//Νέα ανακοίνωση για την κατάσταση των 3 τραυματιών από την επίθεση στην Κοζάνη – Τους επισκέφθηκε ο Σταϊκούρας

Νέα ανακοίνωση για την κατάσταση των 3 τραυματιών από την επίθεση στην Κοζάνη – Τους επισκέφθηκε ο Σταϊκούρας

Spread the love

Σχετικά με τους τρεις τραυματίες που διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» σταδιακά το απόγευμα της 16ης Ιουλίου 2020 από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο» η εξέλιξη της κατάσταση τους έχει ως εξής:

Η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών είναι σε σταθερή κατασταση και νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, κάταγμα κρανίου και ένα θλαστικό τραύμα στην πλάτη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά.

Η ασθενής Π. Θ. 67 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) με μηχανική υποστήριξη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά. Η εξέλιξη της θα κριθεί μετά από νευροχειρουργική εκτίμηση.

Ο ασθενής Ξ.Π. 56 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και αργά το μεσημέρι υπεβλήθη σε δεύτερη νευροχειρουργική επέμβαση στο κεφάλι για αποσυμφόρηση αιματώματος. Η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη.

Ενημέρωση για την υγεία των τριών νοσηλευομένων στο νοσοκομείο έγινε από τους θεράποντες ιατρούς και τη Διοίκηση κατά την επίσκεψη το απόγευμα της Παρασκευής (περίπου 3μ.μ.) του Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα.

Ο Υπουργός, μετά από τη σχετική αναφορά που έκανε για το θλιβερό συμβάν στη Βουλή σήμερα το πρωί, επισκέφτηκε μαζί με τον υφυπουργό οικονομικών, κ. Αποστόλη Βεσυρόπουλο, τον Διοικητή της ΑΑΔΕ, κ. Γεώργιο Πιτσιλή, τον Διευθυντή της φορολογικής περιφέρειας Βορείου Ελλάδας, κ. Νικόλαο Τυροβούζη και τον Διευθυντή της ΔΟΥ Κοζάνης, κ. Ιωάννη Ποδιώτη τη Νευροχειρουργική Κλινική όπου νοσηλεύεται η 47χρονη γυναίκα και συνομίλησε μαζί της όπως και με τους οικείους των άλλων νοσηλευομένων.

Κατά την επίσκεψη του στη Β ΜΕΘ ενημερώθηκε από τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Γεώργιο Δρόσο, το Διευθυντή της Μονάδας κ. Νικόλαο Καπραβέλο και τον κ. θωμά Σιώζο, νευροχειρουργό. Παρόντες στην χαμηλών τόνων επίσκεψη του υπουργού ήταν εκπρόσωποι των εργαζομένων από το Υπουργείο Οικονομικών.


Spread the love