//Νεστόριο: Με αίσθημα νίκης τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και η παρουσίαση των υποψιών της Γωγώς Ιωάννου – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Νεστόριο: Με αίσθημα νίκης τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και η παρουσίαση των υποψιών της Γωγώς Ιωάννου – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Σε κλίμα ενθουσιασμού και ελπίδας για την νίκη, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2023, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και η παρουσίαση των υποψηφίων, της υποψήφιας δημάρχου Νεστορίου και αρχηγού της παράταξης “Νέα Εποχή” Μαρίας Γεωργίας (Γωγώ) Ιωάννου, στο Νεστόριο.

Γεμάτο από ενθουσιώδη πρόσωπα, υποστηρικτών και υποψηφίων ήταν το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού “Νέα Εποχή” για τα εγκαίνια του και για την παρουσίαση των υποψηφίων των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές πτυχές των εγκαινίων ήταν η παρουσία της πλειοψηφίας των υποψηφίων του συνδυασμού “Νέα Εποχή” για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Αυτή η τολμηρή επίδειξη ενότητας έστειλε ένα σαφές μήνυμα στους ψηφοφόρους του δήμου Νεστορίου.

Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού, παρουσιάστηκαν στο πλήθος, ένα προς ένα, εν μέσω επευφημιών και χειροκροτημάτων. Ενώ η ποικιλόμορφη ομάδα αντανακλούσε τη δέσμευση του συνδυασμού να εκπροσωπεί τα ποικίλα συμφέροντα ολόκληρου του δήμου Νεστορίου.

Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν η παθιασμένη ομιλία που εκφώνησε η υποψήφια δήμαρχος Νεστορίου και αρχηγός του συνδυασμού “Νέα Εποχή”, Μαρία Γεωργία (Γωγώ) Ιωάννου. Όρθια στο βήμα, περιτριγυρισμένη από ένα γεμάτο ενέργεια πλήθος που παρευρέθηκε στα εγκαίνια, η υποψήφια μίλησε με ακλόνητη πίστη στην ικανότητά του συνδυασμού της για να οδηγήσει το Νεστόριο σε μια “Νέα Εποχή” προόδου και ευημερίας.

 

Δείτε πατώντας εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη την τελετή των εγκαινίων και την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού “Νέα Εποχή”:


Spread the love