//«Ο Άνθρωπος του Θεού» – Βγήκε η αφίσα της ταινίας για τον Άγιο Νεκτάριο με τον Άρη Σερβετάλη

«Ο Άνθρωπος του Θεού» – Βγήκε η αφίσα της ταινίας για τον Άγιο Νεκτάριο με τον Άρη Σερβετάλη

Spread the love

Η ταινία με τίτλο ο «Άνθρωπος του Θεού» θα βγει στις αίθουσες το 2021

Την δική της αφίσα έχει πλέον η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη, ο οποίος υποδύεται τον Άγιο Νεκτάριο στον «Άνθρωπο του Θεού». Αφορμή της είναι η επέτειος των 100 χρόνων από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου.

Η ταινία της Yelena Popovic αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2021 σε διανομή της Feelgood Entertainment και διακρίνεται από ένα σημαντικό καστ πρωταγωνιστών πλάι στον Άρη Σερβετάλη. Από την Καριοφυλλιά Καραμπέτη και τον Γιάννη Στάνκογλου μέχρι τον Χολιγουντιανό σταρ Μίκι Ρουρκ.

Ο Άγιος Νεκτάριος, κατά κόσμον Αναστάσιος Κεφαλάς υπήρξε μια από πιο δημοφιλής μορφές της Ορθόδοξης Εκκλησίας, η οποία αντιμετώπισε πολλούς αντιπάλους κατά τη διάρκεια της ζωής της αλλά παρέμενε πάντα ταπεινός και σεμνός.Πρωταγωνιστούν: Άρης Σερβετάλης, Alexander Petrov, Mickey Rourke, Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλης Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα Άννα Γουγούλη, Μάνος Γαβράς, Σαράντος Γεωγλερής, Παναγιώτης Μαρίνος.

Μουσική: Zbigniew Preisner

Παραγωγή: Simeon Entertainment, View Master Films

Παραγωγή – σε συνεργασία με: Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος o Γραικός, Eurogroup Ltd

Servetalis_-_Agios_Nektarios


Spread the love