//Ο Δημήτρης Σαββόπουλος συγχαίρει όλα τα παιδιά της ΠΕ Καστοριάς για την εισαγωγή τους στις σχολές

Ο Δημήτρης Σαββόπουλος συγχαίρει όλα τα παιδιά της ΠΕ Καστοριάς για την εισαγωγή τους στις σχολές

Spread the love

Με αφορμή την  σημερινή ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή  των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς  Δημήτριος Σαββόπουλος εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της  Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς για την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Οι επιτυχίες των παιδιών μας αποδεικνύουν τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν τόσο οι ίδιοι οι μαθητές, όσο και η εκπαιδευτική κοινότητα, με αποτέλεσμα να μας χαρίζουν χαμόγελα αισιοδοξίας για το μέλλον του τόπου μας.  

  Συγχαρητήρια  αξίζουν, επίσης, στις οικογένειες όλων των υποψηφίων για την ψυχολογική υποστήριξη που προσέφεραν στα παιδιά τους κατά την επίπονη αυτή διαδικασία, ιδιαίτερα φέτος που οι συνθήκες ήταν πολύ διαφορετικές, εξαιτίας της πανδημίας του Kορωνοϊού.

 Ένας κύκλος προσπαθειών  μόλις έφτασε στο τέλος του, ξεκινά  όμως ένας νέος που ελπίζω να στεφθεί με  ανάλογη επιτυχία για όλους σας.

 Ακόμα όμως και σε όσοι δεν κατάφεραν επιτύχουν το στόχο τους και  να εισαχθούν στην ανώτατη εκπαίδευση, τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν να  προσπαθούν. Νέες επιλογές θα προκύψουν σίγουρα  στη ζωή τους,  τις οποίες εύχομαι να αξιοποιήσουν με  τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 Καλή συνέχεια σε όλους με τις θερμότερες ευχές μου για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Καλό ξεκίνημα!!»

 


Spread the love