//Ο ditikostipos.gr σας καλωσορίζει!

Ο ditikostipos.gr σας καλωσορίζει!

Spread the love

Ένα όνειρο και ένας στόχος του δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαδόπουλου, σήμερα λαμβάνει “σάρκα και οστά’

Στον αέρα είναι από σήμερα Δευτέρα 1η Ιουνίου και τις 18.00 το απόγευμα η νέα ενημερωτική ιστοσελίδα ditikostipos.gr! Να αναφέρουμε πως αρχικά ή έναρξη λειτουργίας, είχε προγραμματιστεί για τις 25 Μαρτίου, κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ, εξ αιτίας της πανδημίας του Covid-19 που ανέτρεψε όλο τον αρχικό σχεδιασμό. Ωστόσο ο ditikostipos.gr από σήμερα, πρώτη μέρα, ημερολογιακά, του καλοκαιριού είναι μαζί σας και σας καλωσορίζει.

Ο ditikostipos.gr έχει έδρα στο Άργος Ορεστικό της ΠΕ Καστοριάς και έρχεται να καλύψει ειδησεογραφικά και τις τέσσερις  περιφερειακές ενότητες (Καστοριάς, Κοζάνης, Γρεβενών, Φλώρινας) της Δυτικής Μακεδονίας, από όπου άλλωστε, έλκει και το όνομα του. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο αναγνωστικό κοινό, έχει θέσει ως στόχο την αντικειμενική ενημέρωση. Δεν έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για μας, να έχουμε πρώτοι μια είδηση. Μας ενδιαφέρει όμως πολύ, η είδηση που θα έχουμε και θα μεταδώσουμε, να είναι σωστή, με αναφορά την αλήθεια, ώστε κάθε αναγνώστης και επισκέπτης του Δυτικού Τύπου, να γνωρίζει καλά, πως η είδηση που διάβασε στην σελίδα μας, είναι αληθινή!

Η ενημερωτική μας ιστοσελίδα, έρχεται σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία, μετά τα πολλά προβλήματα που εμφανίστηκαν με την πανδημία εξ αιτίας του νέου ιου Covid-19 όπου κάθε μορφή ζωής και δραστηριότητας, περιορίστηκε δραστικά για την διαφύλαξη της ζωής. Αυτό μας γεμίζει με μεγαλύτερη ευθύνη για σωστή και ψύχραιμη πληροφόρηση. Θα θέλαμε όμως και εμείς ως ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, να ευχαριστήσουμε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, που έδωσαν και δίνουν, ευτυχώς με μικρότερη ένταση πλέον, την μάχη ενάντια στον Κορωνοϊό και στην θεραπεία όσων ασθένησαν από αυτόν. Η τιτάνια προσπάθεια τους μας συγκινεί και μας γεμίζει ευγνωμοσύνη για τα πρόσωπα τους! Η σκέψη μας είναι κοντά και στους συγγενείς των ανθρώπων που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας, εξ αιτίας του covid-19, για τους οποίους προσευχόμαστε να έχουν αιώνια γαλήνη!

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Ο ditikostipos.gr έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εύχρηστος από κάθε επισκέπτη του. Διαθέτει πέντε (5) κατηγορίες ειδήσεων

1η Τοπικά Νέα (ως τοπικά νέα ορίζονται όλες οι ειδήσεις από την ΠΕ Καστοριά αλλά και όλες τις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας)

2η Τα Νέα της Ελλάδας (ως νέα της Ελλάδας, ορίζεται κάθε σημαντική είδηση, κοινωνικού, οικονομικού, πολιτικού, πολιτιστικού ή και άλλου περιεχομένου, από οποιοδήποτε σημείο του Ελλαδικού χώρου)

3η Τα Νέα του Κόσμου (στην κατηγορία αυτή, μπορεί να βρεί κανείς σημαντικές ειδήσεις από την διεθνή χώρο)

4η Αθλητικά (στην κατηορία των αθλητικών θα αναβαίνουν ειδήσεις, που αφορούν τόσο τα τοπικά αθλητικά δρόμενα -δηλαδή από την ΠΕ Καστοριάς αλλά και σημαντικά γεγονότα από όλη την Δυτική Μακεδονία, την Ελλάδα και τον κόσμο, από κάθε είδους άθλημα)

5η Απόψεις (στην κατηγορία αυτή ο επισκέπτης θα μπορεί να βρεί άρθρα γνώμης και σχολιασμού της επικαιρότητας από διάφορους συντάκτες)

Στην αρχική σελίδα ο ditikostipos.gr έχει τρια (3) πρωτοσελίδα θέματα (κύρια) ενώ αμέσως κάτω από αυτά, έχει άλλα τέσσερα (4) ιδιαίτερης σημασίας ειδήσεις. Μετά τα δεύτερα σημαντικά θέματα υπάρχει η ενότητα Τελευταία Νέα όπου εμφανίζονται με χρονική σειρά όλες οι ειδήσεις, από κάθε κατηγορία, ενώ πιο κάτω υπάρχουν οι ειδήσεις από τις πέντες κατηγορίες που αναφέραμε. Στη δεξιά πλευρά της σελίδας εμφανίζονται τοπικές επιχειρήσεις ή δραστηριότητες (πχ μεγάλο πολιτιστικό γεγονός)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει με τον ditikostipos.gr μπορεί να χρησιμοποιήσει το email που είναι δημοσιευμένο ditikostipos@gmail.com το οποίο ελέγχεται συνεχώς. Αργότερα θα υπάρχει διαθέσιμη και τηλεφωνική γραμμή η οποία θα ανακοινωθεί.

Ο Δυτικός Τύπος (ditikostipos.gr) σας ευχαριστεί θερμά, που τον επισκεφθήκατε την πρώτη μέρα της λειτουργίας του. Υποσχόμαστε στον καθένα σας, ότι καθημερινά θα προσπαθούμε να σας μεταφέρουμε σημαντικές ειδήσεις για την ενημέρωση σας, προσπαθώντας παράλληλα κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι!


Spread the love