//Ο Γιώργος Κασαπίδης πραγματοποίησε αυτοψία σε έργα που υλοποίει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Εορδαίας

Ο Γιώργος Κασαπίδης πραγματοποίησε αυτοψία σε έργα που υλοποίει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Εορδαίας

Spread the love

Επίσκεψη σε τεχνικά έργα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, που υλοποιούνται στα όρια του Δήμου Εορδαίας, πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε Κοζάνης  Παναγιώτη Τσιάμη την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022.

Συγκεκριμένα τα τεχνικά  έργα που υλοποιούνται  αφορούν: Έργα καθαρισμού ρεμάτων και καθαρισμού της Περιφερειακής τάφρου, στην είσοδο της πόλης της  Πτολεμαΐδας. Μετά από πολλά χρόνια καθαρίζονται τα ρέματα που έχουν γεμίσει με φερτά υλικά, απορρίμματα και αυτοφυή βλάστηση και γίνονται κυριολεκτικά αγνώριστα. Έργα οδοποιίας και ασφαλτόστρωσης στην ανατολική έξοδο της Πτολεμαΐδας  προς το Ανατολικό και στις Τοπικές Κοινότητες Ολυμπιάδας, Γαλάτειας και Δροσερού. Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, καθαρισμού και εξωραϊσμού που πραγματοποιούνται  στην Τοπική Κοινότητα Εμπορίου του Δήμου Εορδαίας από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας  σε συνεργασία  με την Τοπική Κοινότητα.

Ο κ. Κασαπίδης κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Εορδαίας, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία του έργων που υλοποιούνται.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, προχωράει με ταχύτατο ρυθμό στην υλοποίηση σπουδαίων έργων  υποδομής, επιδιώκοντας τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, αλλά και της ποιότητας ζωής όλων των Δυτικομακεδόνων.

 


Spread the love