//Ο Γρ. Γρηγοριάδης στη βράβευση μαθητών δημοτικών σχολείων και σε έκθεση φωτογραφίας στο αρχοντικό Μπασάρα που πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη τιμής και μνήμης του Κώστα Πλούσιου – ΦΩΤΟ

Ο Γρ. Γρηγοριάδης στη βράβευση μαθητών δημοτικών σχολείων και σε έκθεση φωτογραφίας στο αρχοντικό Μπασάρα που πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη τιμής και μνήμης του Κώστα Πλούσιου – ΦΩΤΟ

Spread the love

Στην εκκλησία του Αγίου Νικάνορα, όπου μετά τη θεία λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη κ.κ Καλινίκου, ακολούθησε η βράβευση μαθητών δημοτικών σχολείων στην έκθεση, με θέμα τη σημασία της οικογένειας στη σωστή ανατροφή των παιδιών, για μια υγιή και με αξιώσεις κοινωνία.

Η χαρά των παιδιών μεγάλη για τη συμμετοχή τους, αλλά και τη διαδικασία της βράβευσης. Στη συνέχεια, σε έκθεση φωτογραφίας στο αρχοντικό Μπασάρα, όπου ερασιτέχνες Καστοριανοί καλλιτέχνες φωτογράφοι, εξέθεσαν έργα τους σε ένδειξη τιμής και μνήμης του Κώστα Πλούσιου, του καθηγητή φυσικής αγωγής, με την πλούσια δράση και που απεδήμησε προ έτους, σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους για τον πρόωρο χαμό του.

Μεγάλη επισκεψιμότητα που ενθουσίασε κοινό και καλλιτέχνες, με την υπόσχεση επανάληψης της έκθεσης με πολύ περισσότερα έργα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Καλή συνέχεια σε δράσεις, όπως αυτή, που παράγουν τέχνη στον τόπο μας και ομορφαίνουν τη ζωή μας.

Γρηγόριος Γρηγοριάδης

Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Καστοριάς


Spread the love