//Ο Νίκος Κέντης κατασκεύασε ένα «θαύμα» – Βήμα βήμα η νέα δημιουργία του που συνερπάζει και ανοίγει προοπτικές! – ΦΩΤΟ

Ο Νίκος Κέντης κατασκεύασε ένα «θαύμα» – Βήμα βήμα η νέα δημιουργία του που συνερπάζει και ανοίγει προοπτικές! – ΦΩΤΟ

Spread the love

Για τον Νίκο Κέντη δεν χρειάζεται να πούμε πολλά! Είναι γνωστό πως πρόκειται για έναν κατασκευστή-καλλιτέχνη που δραστηριποιείται στην κατασκευή χειροποιήτων ξύλινων δημιουργιών που αφορούν από επίπλωση, αλλά πλέον δεν μπορούμε να πούμε που τελειώνει, μετά κι όλας την νέα θαυμάσια κατασκευή του, που μας άφησε άφωνους!

Ο Νίκος Κέντης, διαθέτει την εταιρεία GEPETO στο Άργος Ορεστικό, με την οποία έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός και εκτός Καστοριάς για τις αριστουργηματικές του, χειροποιήτες ξύλινες κατασκευές, που κατά καιρούς έχουμε παρουσιάσει και μέσα από τον ditikostipos.gr. Πλέον όμως περνά σε άλλη φάση, καθώς η νέα του κατασκευή, που ήταν και ένα προσωπικό του όνειρο, έρχεται όχι μόνο να εντυπωσιάσει, αλλά να δώσει και άλλες προοπτικές και να ανοίξει νέους δρόμους για τον ίδιο και για την τοπική επιχειρηματικότητα! Έχουμε αναφέρει πολλάκις, πως όταν υπάρχει θέληση, μεράκι, δεξιοτεχνία, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι τίποτα λιγότερο από εξαιρετικό!

Η νέα δημιουργία του Νίκου Κέντη αφορά ένα Τροχόσπιτο, μικρών διαστάσεων, αλλά με κάθε άνεση για σύντομες δραπατεύσεις στην ύπαιθρο, όπως άλλωστε ο ίδιος ονειρεύοταν! Με πρώτη ύλη το ξύλο, δημιούργησε ένα πανέμορφο και άνετο Τροχόσπιτο. Μάλιστα η όλη διαδικασία κατασκευής διήρκησε κάτι περισσότερο από ένα μήνα! Με μεθοδική δουλειά, κατάφερε ένα αποτέλεσμα που πραγματικά εντυπωσιάζει.

Το ξύλινο Τροχόσπιτο, αν και μικρών διαστάσεων, στο εσωτερικό του διαθέτει και όροφο που είναι ένα υπεράνετο διπλό κρεβάτι. Στο ισόγειο διαθέτει καναπέ-κρεβάτι, ενώ δεν λείπουν και οι αποθηκευτικοί χώροι! Όλο το εσωτερικό του εκπληκτικού τροχόσπιτου είναι από ξύλο, δημιουργώντας μια θαλπωρή,ενώ διαθέτει και αρκετά παράθυρα που το καθιστά ιδιαίτερα φωτεινό κατά την διάρκεια της ημέρας! Φυσικά είναι πλήρως στεγναοποιημένο και μονομένο!

Η νέα αυτή, δημιουργία θυμίζει έντονα κατασκευές από το εξωτερικό, που δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από αυτές!

Δείτε βήμα-βήμα την εκπληκτική κατασκευή του από τον Νίκο Κέντη!

 

 

 

 


Spread the love