//Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς για την πρώτη μετά το lockdown εκδήλωση

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς για την πρώτη μετά το lockdown εκδήλωση

Spread the love

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετα το lockdown θεματική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς με θάμα « Νέες οπτικές στον πρωτογενή τομέα» και ομιλητές τον Νίκο Δούκα Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ, τον Ηλία Ταραντζόπουλο Συντονιστής Δυτικής Μακεδονίας της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων ΝΔ και Γεωπόνος MSc και τον Πολιτευτή ΝΔ Ά Θεσσαλονίκης και διδάκτωρ Καρδιολογίας Διαμαντή Γκολιδάκη. Μετά τις ομολογουμένως ενδιαφέρουσες εισηγήσεις των ομιλητών τέθηκαν από μεριάς του κοινού  ερωτήσεις και υπήρξε γόνιμος διάλογος.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης η συζήτηση με τους ομιλητές και τους  συντελεστές  συνεχίστηκε στο ουζερί Κάστορας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους ομιλητές για την παρουσία και τις ομιλίες τους.

Επίσης, ευχαριστώ τον Βουλευτή Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια για την βοήθεια του στην οργάνωση της εκδήλωσης όπως και τον Δήμο Καστοριάς και την Αντιπερειφέρια Καστοριάς για την εν γένη στήριξη τους. Ακόμα ειλικρινά ευχαριστώ τον Μιχάλη Μέλιο πρόεδρο ΔΗΜΤΟ  ΟΝΝΕΔ Καστοριάς για όλη την βοήθεια στην επιτυχία της εκδήλωσης όπως και τα υπόλοιπα μέλη της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς για την συνδρομή τους. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην χθεσινή εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους.


Spread the love