//Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας για την ενίσχυση του στρατού στην Καστοριά μετά από δημοσιεύματα

Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας για την ενίσχυση του στρατού στην Καστοριά μετά από δημοσιεύματα

Spread the love

Με δελτίο τύπου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά, Ζήσης Τζηκαλάγιας, απαντά και αναφέρεται για το θέμα της ενίσχυσης του στρατού στη περιοχή, μετά και από σχετικά δημοσιεύματα, αναφέροντας:

Δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου του Σαββατοκύριακου που αναπαράχθηκαν από τοπικά μέσα, αναφέρονται σε πληροφορίες για το νέο δόγμα των ενόπλων μας δυνάμεων.

Θέλω να επισημάνω πως η πρόσφατη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας ,στην οποία ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε ενημέρωση για το ζήτημα ,έγινε κ ε κ λ ε ι σ μ έ ν ω ν των θ υ ρ ώ ν. Όσον αφορά το διαχρονικό αίτημα της τοπικής μας κοινωνίας για ενίσχυση του στρατού στην περιοχή, ισχύει η γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσα στις 21 Μαΐου 2020 μετά την συνάντησή μου με τον Υπουργό κ.Νικόλαο Παναγιωτόπουλο.

Πως με το νέο δόγμα που βρίσκεται στην τελική φάση επεξεργασίας σ ί γ ο υ ρ α θα ενισχυθεί η παρουσία του στρατού στα β ο ρ ε ι ο δ υ τ ι κ ά σ ύ ν ο ρ α της χώρας. Ας μην βιαζόμαστε λοιπόν, λίγη ακόμη υπομονή μέχρι την τελική επίσημη ανακοίνωση με τις ευχάριστες προσδοκούμε γ ι α ε μ ά ς πτυχές της.


Spread the love