//Οι νέοι του Άργους Ορεστικού διασκεδάζουν στο ποτάμι και ξυπνούν άλλες ωραίες εποχές! – ΦΩΤΟ

Οι νέοι του Άργους Ορεστικού διασκεδάζουν στο ποτάμι και ξυπνούν άλλες ωραίες εποχές! – ΦΩΤΟ

Spread the love

Πρωτοφανής για την εποχή και ιδιαίτερα για την περιοχή του Άργους Ορεστικού, είναι η ζέστη, η οποία σήμερα το μεσημέρι σκαρφάλωσε στους 38 βαθμούς Κελσίου και οι νέοι της πόλης αναζήτησαν στιγμές δροσιάς και ξεγνοιασιάς.

Άλλες, όμορφες εποχές ξύπνησαν οι νέοι του Άργους Ορεστικού, που σήμερα το μεσημέρι αναζήτησαν στγιμές δροσιάς στα νερά του ποταμού Αλιάκμονα, που περιρρέει την πόλη. Εποχές που ο κόσμος τότε μπορεί να μην είχε την άνεση για εκδρομή σε παραλία, ούτε υπήρχαν και οι πισίνες που υπάρχουν σήμερα αλλά εύρησκαν στιγμές χαράς, δροσιάς και ευτυχίες στο ποτάμι.Στιγμές που ζουν ακόμα μέσα τους με νοσταλγία!

Η αφόρητη σημερινή ζέστη που επικράτησε και στο Άργος Ορεστικό, μπορεί αρκετούς να τους οδήγησαν σε διάφορες πισίνες, αλλά άλλοι δεκάδες νέοι προτίμησαν την δροσιά του ποταμού, σε συνδιασμό με πολλά παιχνίδια, βγαλμένα από τις παλιές και όμορφες εποχές.

Άλλωστε το ποτάμι, μετά την κοπή των επικίνδυνων δέντρων, είναι προσβάσιμο σε πάρα πολλα σημεία, όπου ο καθένας μπορεί να έχει στιγμές χαλάρωσης! Βέβαια επειδή δεν παύει να είναι ποτάμι, πάντα χρειάζεται και προσοχή, γιατί κρύβει και κινδύνους, παρότι τα νερά του δεν είναι ορμητικά όπως παλιά!

Πάντως, μπορεί οι νέοι να δροσίστηκαν στα νερά του ποταμού και μαζί τους δροσιστήκαμε και εμείς με τις όμορφες αναμνήσεις μας στην ίδια πάντα περιοχή!


Spread the love