//Οι «Στρατηγοί» με την άσπρη ρόμπα! – Ας γίνουμε ”στρατιώτες” στο πλευρό τους!

Οι «Στρατηγοί» με την άσπρη ρόμπα! – Ας γίνουμε ”στρατιώτες” στο πλευρό τους!

Spread the love

Σήμερα 21 Νοεμβρίου η Εκκλησίας μας εορτάζει μια μεγάλη Θεομητορική εορτή, τα Εισόδια της Θεοτόκου, μέρα και των Ενόπλων Δυνάμεων μας, μόνο που φέτος η μέρα αυτή μας βρίσκει σε ένα διαφορετικό ”πόλεμο” απέναντι στον αόρατο εχθρό του κορωνοϊού, που μας έχει περιορίσει πολύ, μα έχει σταθεί αιτία να χάσουμε από κοντά μας αγαπημένα μας πρόσωπα.

Σε αυτόν τον ”πόλεμο” δεν πέφτουν σφαίρες, δεν έχουν ριχτεί στη μάχη Στρατηγοί με παραλλαγές, αλλά ”στρατηγοί” που φορούν άσπρη ρόμπα και δεν είναι άλλοι από τους γιατρούς μας, που ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας δίνουν σκληρές μάχες να σώσουν αρχικά ζωές και να θεραπεύσουν χιλιάδες ανθρώπους που είχαν την ατυχία να κολλήσουν τον ύπουλο ιό. Σήμερα ”ένοπλες δυνάμεις” είναι οι γιατροί μας, οι νοσηλευτές μας, κάθε υγειονομικός, που προσπαθούν και αγωνιούν για τον καθένα μας!

Σήμερα, ειδικά σήμερα, μια μέρα γιορτής, που δεν μπορούμε να γιορτάσουμε όπως θα θέλαμε, ας κάνουμε κάτι για εκείνους, ας ευχηθούμε η Παναγία μητέρα όλων μας, να τους δυναμώνει να τους στηρίζει! Ας πούμε απο καρδιάς μια προσευχή για όλους αυτούς τους δικούς μας ανθρώπους, που εκτός από την σωτηρία της δικής μας υγείας, είναι αντιμέτωποι και με τον κίνδυνο της δικής τους υγείας!

Ας τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Ας ανάψουμε ένα κερί στη χάρη της Παναγίας για την υγεία τους, αν σε κάποια έξοδο μας τα βήματα μας, μας φέρουν κοντά από κάποια Εκκλησία!

Ας γίνουμε ”στρατιώτες” στο πλευρό τους, εκτελόντας τις ”εντολές” τους και τις οδηγίες τους, για να είμαστε ΟΛΟΙ καλά και να περάσουμε πιο γρήγορα από αυτές τις δύσκολες καταστάσεις.

Αγαπημένοι μας γιατροί, νοσηλευτές και κάθε πρόσωπο του υγειονομικού προσωπικού, σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά για τις σκληρές σας προσπάθειες! Είμαστε στο πλευρό σας! Φέτος εσείς είστε οι ”μαχητές” της ζωής! Κανένας λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να παραβλέψει την προσφορά σας και τις σκληρές μάχες που δίνεται! Μπορεί να υπάρχει πικρία από τις δύσκολες καταστάσεις, αλλά η αγάπη μας στα πρόσωπα μας είναι δεδομένη!

Όλοι μαζί, με ”στρατηγούς” εσάς θα τα καταφέρουμε και θα βγούμε νικητές!!!

Η Παναγιά να είναι μαζί σας και δίπλα σε κάθε συνάθρωπο μας που νοσεί!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Βαγγέλης Παπαδόπουλος


Spread the love