//ΟΡΕΣΤΙΔΑ: Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής -εξωραϊσμού του Μνημείου Πεσόντων Αργιτών στο Γάβρο

ΟΡΕΣΤΙΔΑ: Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής -εξωραϊσμού του Μνημείου Πεσόντων Αργιτών στο Γάβρο

Spread the love

Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής – εξωραϊσμού του Μνημείου Πεσόντων Αργιτών στο Γάβρο, σε σχέδια του Αρχιτέκτονα Στέφανου Φιλίππου, δαπάναις του ευπατρίδη Χρήστου Χουσμακερίδη,στη μνήμη της γιαγιάς του Γεσθημανής Τσινικλίδου και όλων των πεσόντων, με επιμέλεια του Μορφωτικού Συλλόγου ” Η Ορεστίς” Αργους Ορεστικού. Την κατασκευή έχει αναλάβει ο εργολάβος Δημήτρης Χαριζόπουλος.

Χθες επισκεφθήκαμε τον χώρο των εργασιών με τον δωρητή Χρήστο Χουσμεκερίδη, την μητέρα του Αναστασία Χουσμεκερίδη ( την μόνη εν ζωή σήμερα, που επέζησε από το τραγικό δυστύχημα του Γάβρου)και την σύζυγο του Σοφία, ενημερωθήκαμε για την πορεία εκτέλεσης του έργου και θέσαμε συμβολικά τον “θεμέλιο λίθο” του έργου. Στις 20 Σεπτεμβρίου 2020 ευελπιστούμε ότι μαζί με το ετήσιο Μνημόσυνο των πεσόντων θα έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε και τα εγκαίνια του νέου εξωραϊσμένου και περικαλλούς Μνημείου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Kostas Adam, παπούτσια, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Kostas Adam, άτομα που κάθονται, παπούτσια, κοντά ρούχα και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Kostas Adam, άτομα που στέκονται, γένι και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, ουρανός, σύννεφο, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση, κείμενο που λέει "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΓΑΠΗ"


Spread the love