//Π. Κώττας: «Με αφορμή το σχόλιο που ανάρτησε σχετικά με το συλλαλητήριο που πρόκειται να γίνει τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς»

Π. Κώττας: «Με αφορμή το σχόλιο που ανάρτησε σχετικά με το συλλαλητήριο που πρόκειται να γίνει τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς»

Spread the love

«Με αφορμή το σχόλιο που ανάρτησε σχετικά με το συλλαλητήριο που πρόκειται να γίνει τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς, έχω να καταθέσω τις εξής σκέψεις.

Οφείλουν να συμμετέχουν σύσσωμα τα πολιτικά κόμματα και οι νεολαίες τους στο συλλαλητήριο της επόμενης Τετάρτης, ενώνοντας τις φωνές του νομού και εκφράζοντας την αγωνία όλων μας για την Καστοριά.

Το μήνυμα πρέπει να είναι ένα και ξεκάθαρο, η Καστοριά δεν είναι “δεδομένη” και δεν μένουμε πλέον απαθείς σε ότι μας επιβάλλεται.

Η επόμενη μέρα επιτέλους θα πρέπει να περιλαμβάνει το άνοιγμα της συζήτησης για το μέλλον του τόπου μας σύμφωνα με τις νέες τραγικές συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια και τη δυσμένεια που χει βρεθεί.

Επιβάλλεται να αναζητηθεί η αλλαγή κατεύθυνσης που πρέπει να πάρει τον νέο του παραγωγικό μοντέλο και τα μέτρα στήριξης που οφείλει να δώσει η κυβέρνηση, η εκάστοτε κυβέρνηση, προς την κατεύθυνση αυτή.»


Spread the love