//Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας: Παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον-EnergyInvestmentsandEnvironment – M.S.cEN.I.EN»

Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας: Παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον-EnergyInvestmentsandEnvironment – M.S.cEN.I.EN»

Spread the love

Στο πλαίσιο του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών των Τμημάτων Χημικών Μηχανικών, Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με τίτλο, «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ -ENERGY INVESTMENTS AND ENVIRONMENT-M.Sc. EN.I.EN» (ΠΜΣ Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον – Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (uowm.gr) ),διοργανώνονται μία σειρά παράλληλων διαδικτυακών εκδηλώσεων, στις 27-28 και 29 Νοεμβρίου 2020. Αναλυτικότερα, οι προγραμματισμένες δραστηριότητες είναι οι παρακάτω:

Παρασκευή 27-11-2020 και ώρα 17.45

Διάλεξη : «A.Π.E. Αξιολόγηση κοινωνικών-οικονομικών επιπτώσεων στη χώρα μας».

Ομιλητής : Tουρκολιάς Χρήστος

Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας

Μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

 

Σάββατο 28 – 11-2020 και ώρα 12.00

 

Παρουσίαση οργάνωσης μονάδας διαχείρισης βιομάζας.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας-Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

 

Σάββατο 28-11-2020 και ώρα 18.00

 

Ημερίδα με θέμα «Εξοικονομώ – κατ’ οίκον -2020» σε συνεργασία με τοΔήμο Βοΐου. Κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να παρακολουθήσει την ημερίδα, μεταβαίνοντας στο κανάλι του Π.Μ.Σ. στο YouTube (Enien Channel).

 

Κυριακή 29 -11-2020 και ώρα 17.00

 

Έναρξη εβδομαδιαίας ενημερωτικής εκπομπής μέσα από το κανάλι του Π.Μ.Σ.στο YouTube. Εγγραφείτε στο Enien Channel .

 


Spread the love