//Πανέτοιμη η Αγία Τριάδα στο Νόστιμο για τον φετινό εορτασμό -Φωτογραφίες

Πανέτοιμη η Αγία Τριάδα στο Νόστιμο για τον φετινό εορτασμό -Φωτογραφίες

Spread the love

Πανέτοιμος είναι ο Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδος στην κοινότητα του Νοστίμου του δήμου Άργος Ορεστικού, για τις πανηγυρίκες λατρευτικές εδκηλώσεις που ξεκινούν απο σήμερα! Το απόγευμα στον Πανηγυρικό Εσπερινό, θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίσης κ.κ Αθανάσιος.

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι λατρευτικές εκδηλώσεις, για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος. Υπογραμμίζεται ότι οι ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν σχετικά με τον Covid-19. Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των πιστών εντός του Ιερού Ναού θα είναι περιορισμένος. Όμως όσοι επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν τις Ακολουθίες στον εξωτερικό χώρο του Ναού και περιμετρικά αυτού.

Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών έχει ως εξής:

Κυριακή 7 Ιουνίου στις 19.00 Μέγας Πανηγυργικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Γονυκλισίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου  Σισανίου και Σιατίστης κ.κ Αθανασίου

Δευτέρα 8 Ιουνίου στις 7.30 Όρθος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Εφραίμ Πρωτοσυγκέλου της Ιεράς Μητροπόλεως Σισιανίου και Σιατίστης.

Λόγω των μέτρων, φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη  Λιτάνευση της Ιεράς εικόνας της Αγίας Τριάδος, στους δρόμους της κοινότητας. Ωστόσο ο Ιερός Ναός την Δευτέρα, θα είναι ανοιχτός για τους προσκυνητές.


Spread the love