//Παρακαλώ μάθετε στα παιδιά σας να αγαπούν και να είναι ευγενικά με αυτά τα όμορφα παιδιά!

Παρακαλώ μάθετε στα παιδιά σας να αγαπούν και να είναι ευγενικά με αυτά τα όμορφα παιδιά!

Spread the love

Θα ήθελα απλά να το διατυπώσω αυτό εκεί έξω.

Εάν τα παιδιά σας δεν είναι κοντά στα παιδιά ειδικών αναγκών στο σχολείο, και δεν έχουν διδαχθεί ποτέ ότι δεν είναι όλοι ίδιοι, τότε ίσως θα μπορούσατε να αφιερώσετε 10 λεπτά απόψε για να τους εξηγήσετε αυτό. Γιατί παρόλο που μπορεί να μην είναι κοντά σε αυτά τα παιδιά στο σχολείο πρέπει στην υπόλοιπη ζωή τους να τα συμπεριλάβουν και να μάθουν να συμπεριφέρονται σωστά.

Υπό το φως των πρόσφατων γεγονότων σχετικά με τον αποκλεισμό ενός παιδιού που έχει αυτισμό από τη συμμετοχή σε σχολική εκδρομή, και ενός παιδιού με Σύνδρομο Down που το εδιωξαν από την τάξη χορού επειδή δεν μπορούσε να συμβαδίσει, αισθάνομαι την ανάγκη να το κοινοποιήσω αυτό. Υπάρχουν αγόρια και κορίτσια που κανείς δεν προσκαλεί σε πάρτι γενεθλίων.

Υπάρχουν ιδιαίτερα παιδιά που θέλουν να ανήκουν σε μια αγωνιστική ομάδα αλλά δεν επιλέγονται γιατί είναι πιο σημαντικό να κερδίσεις από το να συμπεριλάβεις αυτά τα παιδιά. Τα παιδιά με ειδικές ανάγκες δεν είναι σπάνια ή παράξενα · θέλουν μόνο αυτό που θέλουν όλοι οι άλλοι-να γίνουν αποδεκτά!! Για όλα τα υπέροχα παιδιά εκεί έξω.

Παρακαλώ μάθετε στα παιδιά σας να αγαπούν και να είναι ευγενικά με αυτά τα όμορφα παιδιά!

(Αναδημοσίευση από αναρτήσεις στο facebook)


Spread the love