//Παρεμβάσεις από τον δήμο Καστοριάς σε Μεταμόρφωση και Τοιχιό – ΦΩΤΟ

Παρεμβάσεις από τον δήμο Καστοριάς σε Μεταμόρφωση και Τοιχιό – ΦΩΤΟ

Spread the love

Παράλληλα με τις ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα σε δημοτικές ενότητες, ο Δήμος Καστοριάς συνεχίζει να πραγματοποιεί καθημερινές παρεμβάσεις με συντηρήσεις και επισκευές κοινόχρηστων δημοτικών χώρων που χρόνιζαν κι έχουν υποδειχθεί από τα Τοπικά Συμβούλια Κοινοτήτων.

Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκαν στο Τοιχιό οι εργασίες βελτίωσης στο Πολιτιστικό Κέντρο και στην πλατεία, ενώ παρόμοιες εργασίες πραγματοποιήθηκαν και στη Μεταμόρφωση.

Όπως σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας, Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος, ο οποίος παρακολουθεί από κοντά τις εργασίες του τομέα του, όλα τα έργα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, με στόχο τη σταδιακή μείωση των προβλημάτων και τη βελτίωση της εικόνας των οικισμών. Παράλληλα έγιναν σημαντικές προσπάθειες, ώστε να ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες μελέτες και τα έργα που έχουν προταθεί από τους Προέδρους Τοπικών Συμβουλίων, μέσω ΣΑΤΑ, σε όλα τα χωριά και τις περιοχές του Δήμου Καστοριάς.

Με την υπενθύμιση ότι οι δυσκολίες που έφερε ο covid με την εκ περιτροπής εργασία και το μειωμένο προσωπικό, ήτανε πολλές, αξίζει να τονιστεί η διάθεση και η αποτελεσματικότητα του στελεχιακού δυναμικού και των μονίμων υπαλλήλων των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Καστοριάς, όπως επίσης και του ανθρώπινου δυναμικού από το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, οι οποίοι σε συνδυασμό με τη μεθοδικότητα των αυτοδιοικητικών της Δημοτικής Αρχής, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.


Spread the love