//Παρουσία της Μαρία Αντωνίου και του του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη σε ευρεία σύσκεψη με τους τοπικούς αγροτικούς συλλόγους της περιφέρειας – ΦΩΤΟ

Παρουσία της Μαρία Αντωνίου και του του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη σε ευρεία σύσκεψη με τους τοπικούς αγροτικούς συλλόγους της περιφέρειας – ΦΩΤΟ

Spread the love

Σε σχετική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η Μαρία Αντωνίου αναφέρει:

Η παρουσία του κ. Αυγενάκη στη Δυτική Μακεδονία αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του ισχυρού ενδιαφέροντος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κλάδος του τόπου μας από τις καταστροφές που έχει υποστεί, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων ως αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής.

 Ως βουλευτής Καστοριάς, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω πραγματοποιήσει συναντήσεις εργασίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είτε με την παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αγροτικών συλλόγων, είτε κατά μόνας. Ειδικότερα, κατά την πρόσφατη συνάντησή μας με τον κ. Αυγενάκη, εν μέσω των αγροτικών κινητοποιήσεων και σταθερή στη δέσμευσή μου προς τους αγρότες, του παρέδωσα φάκελο με τα αιτήματά τους και συζητήσαμε διεξοδικά τα προβλήματα της καστοριανής αγροτικής παραγωγής, που έχει υποστεί ζημίες τόσο από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, όσο και από τον αθέμιτο ανταγωνισμό προϊόντων υψηλής ποιότητας (προϊόντα Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε.) λόγω των “ελληνοποιήσεων”.

 Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αντιλαμβανόμαστε απόλυτα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας στη χώρα μας και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια επίλυσής τους στο πλαίσιο των δημοσιονομικών μας δυνατοτήτων, όντας ανοιχτοί σε διάλογο με τους εκπροσώπους του κλάδου και μεταφέροντας τα δίκαια αιτήματά τους στα κέντρα αποφάσεων των Βρυξελλών”.

 

 

 

 

 

 

 


Spread the love