//ΠΕ Καστοριάς: Τι ώρα πρέπει να είναι αύριο οι μαθητές στα Γυμνάσια και στα Λύκεια

ΠΕ Καστοριάς: Τι ώρα πρέπει να είναι αύριο οι μαθητές στα Γυμνάσια και στα Λύκεια

Spread the love

Πρώτη μέρα αύριο, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου για την νέα σχολική χρονιά, καθώς θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένοι Αγιασμοί σε όλα τα σχολεία.

Ωστόσο επικράτησε αλλαλούμ με την ώρα προσέλυεσης των μαθητών, καθώς αρχικά γονείς και μαθητές είχαν ενημερωθεί να προσέλθουν λίγη ώρα πριν την τέλεση των Αγιασμών. Όμως αργά το μεσημέρι της Παρασκευής, το υπουργείο Παιδείας απέστειλε εγκύκλιο, σύμφωνα με την οποία η προσέλευση των μαθητών πρέπει να γίνει στις 8.15 το πρωί, προκαλόντας σύγχυση.

Σε επικοινωνία που είχε ο ditikostipos.gr τόσο με την διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς, όσο και με ορισμένους διευθυντές σχολείων, τονίστηκε ότι οι μαθητές πρέπει να προσέλθουν στις 8.15 το πρωί. Μάλιστα στο σύνολο τους έχουν ενημερωθεί και με μηνύματα. Αν σε κάποια περίπτωση κάποιος γονέας δεν έλαβε το μήνυμα και ο μαθητής εμφανιστεί πιο αργά, τότε θα υπάρξει κατανόηση. Πάντως το σίγουρο είναι, ότι σε ότι αφορά τουλάχιστον τους μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων, η ώρα προσέλευσης τους είναι στις 8.15 και οι Αγιασμοί θα πραγματοιηθούν όπως ήδη έχει ανακοινωθεί τις προηγούμενες μέρες στο κάθε σχολείο.


Spread the love