//Πέθανε γνωστός Αργείτης – Το πρωί έκανε εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Πέθανε γνωστός Αργείτης – Το πρωί έκανε εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Spread the love

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου αργά το απόγευμα του Σαββάτου, ιδιαίτερα γνωστού προσώπου στο Άργος Ορεστικό, το οποίο άτομο ανήκε στον υγειονομικό χώρο του ιδιωτικού τομέα!

Σύμφωνα με ασφαλείς και επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, ο γνωστός άντρας που έφυγε από τη ζωή, σήμερα το πρωί έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊου στο Κέντρο Υγείας της Καστοριάς. Αρχικά πληροφορίες έκαναν λόγο για το εμβόλιο της AstraZeneca, ωστόσο όπως πληροφορούμαστε από το περιβάλλον του θανόντος, το πρωί έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου της εταιρείας Pfizer.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν πάντα οι πληροφορίες μας, μέχρι στιγμής δεν έχει συνταχθεί πιστοποιητικό θανάτου, καθώς δεν έχει εξακριβωθεί αν ο θάνατος του συνδέεται με το εμβόλιο που έκανε σήμερα ή αν οφείλεται σε παθολογικά αίτια!

Επίσης δεν έχει διευκρινιστεί, αν ο άτυχος συμπολίτης μας έκανε το εμβόλιο επειδή ανήκε στον υγειονομικό χώρο ή αν ανήκε σε ευπαθείς ομάδες ή αν ήταν συνδυασμός και των δύο.

Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί εις βάθος. Αναμένεται να διενερηγηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. Μέχρι στιγμής πάντως αποδίδονται σε ανακοπή καρδιάς.


Spread the love