//Πως να αποτκήσετε εύκολα την προσωρινή άδεια οδήγησης μέχρι να λάβετε το δίπλωμα σας

Πως να αποτκήσετε εύκολα την προσωρινή άδεια οδήγησης μέχρι να λάβετε το δίπλωμα σας

Spread the love

Καθυστερήσεις παρατηρούνται στην αποστολή των Διπλωμάτων Οδήγησης, σε όσους έχουν περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις, ακόμα και πριν την περιόδο της επιβολής των μέτρων κατά του Covid-19.

Η Σχολή Οδηγών Παπαλάμπρος από την Καστοριά, υποδεικνύει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο, ώστε να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα, ακόμα και από το σπίτι σας, την προσωρινή άδεια οδήγησης.

Δικαιούχοι προσωρινής άδειας οδήγησης είναι όσοι εξετάζονται επιτυχώς σε δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς (επιτυχής πρακτική εξέταση) για αρχική χορήγηση ή επέκταση σε άλλη κατηγορία άδειας οδήγησης από τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020.

Για να αποκτήσετε την προσωρινή άδεια σας, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και όταν ανοίξει η σελίδα πατήστε την επιλογή που είναι σε πράσινο πλαίσιο και γράφει ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΔΩ, θα σας εμφανίσει ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, θα επιλέξετε την πρώτη και θα μεταφερθείτε στην σελίδα της ΑΑΔΕ όπου θα σας ζητηθούν οι κωδικοί σας taxisnet και αμέσως μετά θα σας εμφανιστεί η προσωρινή άδεια σας, την οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε ή να εκτυπώσετε.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑΣ

Spread the love