//Πόσα τμήματα σχολειών βρίσκονται σε αναστολή σε Καστοριά και όλη την Δυτική Μακεδονία

Πόσα τμήματα σχολειών βρίσκονται σε αναστολή σε Καστοριά και όλη την Δυτική Μακεδονία

Spread the love

Στα οκτώ φτάνουν πλέον τα σχολεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στα οποία έχει ανασταλεί η λειτουργία τμημάτων και τάξεων -13 συνολικά- λόγω της εμφάνισης κρουσμάτων κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, έχει ανασταλεί η λειτουργία των τμημάτων: Β3 και Β1 Ανθρωπιστικών Σπουδών του 2ου ΓΕΛ Κοζάνης, μέχρι την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, ενώ μέχρι την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου αναστέλλεται η λειτουργία στο τμήμα «Υπάλληλος Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού» στο 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Κοζάνης, και τα τμήματα Α2 και Ε2 του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης.

Μέχρι την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου έχει ανασταλεί η λειτουργία των τμημάτων: Γ1 Γενικής Παιδείας και Γ1 Θετικής Κατεύθυνσης του 4ου Γενικού Λύκειου Κοζάνης, το τμήμα Γ1 στο 3ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας, και το τμήμα της Δ’ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας.

Σε αναστολή μέχρι την Τρίτη 20 Οκτωβρίου θα είναι η ΣΤ΄ τάξη του 7ο Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης και η Α΄ τάξη του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς, μέχρι την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου το 1ο νηπιαγωγείο της Αιανής, και μέχρι την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου το Γ3 του 2ου ΓΕΛ Καστοριάς.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μάκης Νασιάδης


Spread the love