//Προ των πυλών ο χειμώνας – Ο Νίκος Χαραλαμπίδης έχει τις καλύτερες λύσεις για φθηνή και σωστή θέρμανση!

Προ των πυλών ο χειμώνας – Ο Νίκος Χαραλαμπίδης έχει τις καλύτερες λύσεις για φθηνή και σωστή θέρμανση!

Spread the love

Κι αν βαδίζουμε το φθινόπωρο, είναι γνωστό, ότι ο χειμώνας στην περιοχή της Καστοριάς και όλης της Δυτικής Μακεδονίας, ξεκινά πολύ νωρίτερα και τελείωνει πολύ αργότερα, σε σύγκριση με άλλες περιοχές της Ελλάδας!

Οι ανάγκες μάλιστα για θέρμανση στην περιοχή μας τουλάχιστον, σε πολλές περιπτώσεις, ξεκινά ακόμα και από τα τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου και στην καλύτερη περίπτωση στα τέλη του Οκτώβρη! Η ανάγκη αυτή αμέσως δημιουργεί για κάθε σπιτικό, τεράστια οικονομική επιβάρυνση, αφού το κόστος θέρμανσης πλέον είναι η πιο κοστοβόρα υπόθεση για κάθε νοικοκυριό.

Δεν χρειάζεται όμως άγχος! Χρειάζεται, σωστή σκέψη και οργάνωση και γρήγορη απόφαση για την πιο σωστή λύση, που θα αποδώσει τόσο σε οικονομία, όσο και σε ποιότητα, για να θερμανεί ο χώρος σας και να απολαύσετε τις μέρες του χειμώνα μέσα στη θαλπωρή του ζεστού σπιτικού σας!

Ιδανικές λύσεις μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα του Νίκου Χαραλαμπίδη στο Άργος Ορεστικό, στην περιοχή της Πατσούρας. Μπορείτε αφού εκτιμήσετε τις ανάγκες σας, να κουβεντιάσετε τι είναι αυτό τελικά που σας συμφαίρει! Ο κ. Χαραλαμπίδης μπορεί να προσφέρει ιδανικές λύσεις για κάθε περίπτωση! Ότι είδους θέρμανση κι αν χρησιμοποιείται, αξίζει να κάνετε μια συνάντηση μαζί του για σωστή αξιολόγηση και να δείτε τα πλεονεκτήματα για κάθε περίπτωση!

Αν ανήκετε σε αυτούς που βαρέθηκαν να πληρώνουν μια περιουσία στο πετρέλαιο θέρμανσης για να ζεσταθούν λιγάκι τον χειμώνα, το πέλλετ ίσως είναι μια καλή και οικονομική εναλλακτική. Ο κ Χαραλαμπίδης μπορεί να αναλλάβει την μετατροπή της ήδης υπάρχουσας εγκατάστασης ή τοποθέτηση νέας. Οι λύσεις που μπορείτε να βρείτε είναι πολλές! Για αυτό ελάτε σε άμεση επικοινωνία μαζί του, ώστε να κερδίσετε χρήματα και κυρίως ποιοτική ζέστη!!!

Με εμπειρία και πολύ μεράκι δημιουργούμε δουλεύοντας στο μάρμαρο αριστουργήματα τέχνης, με αξιοπιστία και υψηλή αισθητική.
Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην κατασκευή του τζακιού σας.

 

ΜΕ ΤΖΑΚΙΑ ΕΝΕΡΓEΙΑΚΑ,ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ Η ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ,-.ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΥΡΟΛΥΣΗΣ,- ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤZΑΚΟΣΟΜΠΕΣ, ΞΥΛΟΥ Η ΠΕΛΛΕΤ – AΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και ποιότητα σε όλες τις οικοδομικές εργασίες (ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΚΙΟΣΚΙΑ – ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ, ΒΡΥΣΕΣ ΚΗΠΟΥ). Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση της κατοικίας σας, η οποία ανανεώνει και ομορφαίνει το χώρο σας. – Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΕΤ & ΜΠΡΙΚΕΤΑ ΞΥΛΟΥ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ 15 ΚΙΛ Η ΣΕ ΜΠΑΛΕΤΑ ΤΩΝ 1050 ΚΙΛ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 70 ΣΑΚΟΥΣ – Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΣ — ΤΗΛ 6947993431

Νίκος Χαραλαμπίδης – Οι καλύτερες λύσεις για θέματα θέρμανσης

Άργος Ορεστικό – Μεγάλου Αλεξάνδρου 69 (περιοχή Πατσούρας)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24675033266947993431

Spread the love