//Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΕ Καστοριάς: Καλύτερα κρυμμένα χαμόγελα παρά φανερά δάκρυα!

Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΕ Καστοριάς: Καλύτερα κρυμμένα χαμόγελα παρά φανερά δάκρυα!

Spread the love

Ζούμε στην ομορφότερη πόλη της Ελλάδας την Καστοριά μάς!!

Μοναδική από οποία μεριά και να την δεις…οποία ώρα της ημέρας…οποία εποχή… Είναι τόσο όμορφη που δεν την χορταίνω.. Η μάσκα που μας προστατεύει όλους από την μετάδοση δεν μου κλείνει τα μάτια να την ΔΩ…

Να δω και τούς φίλους μου…

Τους αγαπημένους μου….

Ακόμη και τους παππούδες μας στο χωριό που ξεχνάμε να πάμε να τους δούμε και να τους κάνουμε να χαμογελάσουν… Ίσως το χαμόγελο μην φανεί αλλά θα είναι εκεί, κάτω από την μάσκα, χωρίς να κινδυνέψει κάνεις.. Ας προστατέψουμε τους συνανθρώπους και ας χαμογελάσουμε ακόμη και κάτω από την μάσκα.. Ας μην γίνετε εσείς που αρνείστε να την φορέσετε αίτια μετάδοσης του κορονοιου και στερήσετε και το δικό μάς χαμόγελο..

Δύσκολο όλο αυτό αλλά θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να τηρούμε τους κανόνες που μας υπόδειξαν οι ειδικοί και το κράτος.

Και συ ανεγκέφαλε που δεν συμφωνείς με την μάσκα και τα μέτρα προστασίας μείνε σπίτι σου απομονώσου και μην προκαλείς! Άσε εμάς να χαμογελάμε κάτω από της μάσκες… Καλύτερα κρυμμένα χαμόγελα… Παρά φανερά δάκρυα… Δάκρυα για ανθρώπους που θα χαθούν ή θα νοσήσουν βαριά λόγο τού ιού…. Ανεγκέφαλε και κάτι άλλο θα πρέπει να σκεφτείς,.. σεβάσου όλους αυτούς που αναγκάζονται να εργάζονται, αυτούς που λόγο επαγγέλματος είναι στην πρώτη γραμμή, όπως γιατροί, ένστολοι, ακόμη και εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, στα καφέ και άλλα πολλά.

Εγώ θα κάνω υπομονή για να νικήσω να μπορέσω να δω το χαμόγελο όλων χωρίς μάσκα!! Αν καταφέρουμε να περάσουμε όλο αυτό χωρίς απώλειες θα έρθει και η ώρα να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα που θα αφήσει πίσω η πανδημία.. Και όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου.. ΟΛΑ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΩ ΕΚΤΌΣ ΑΠΟ ΕΣΆΣ Κατάλαβες;;;( ανεγκέφαλε)

Νίκος Μπόραβος
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ε ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Spread the love