//Πρόσληψη δύο ατόμων 5μηνης διάρκειας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς

Πρόσληψη δύο ατόμων 5μηνης διάρκειας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς

Spread the love

Προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας, Καστοριάς και Ημαθίας συνολικά 12 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 5 μηνών.

Οι αρμοδιότητες της Εφορείας Αρχαιοτήτων ανάγεται σε όλα τα θέματα σχετικά με τη διατήρηση, προστασία και τη φύλαξη των αρχαιοτήτων, την επιστημονική έρευνα, την αποκάλυψη, τη διατήρηση, τη συντήρηση, την ανάδειξη των αρχαιοτήτων, την έκθεσή τους στα Μουσεία καθώς και την προβολή της πολιτιστικής κληρονομίας.

Αφορά ακόμα τη μελέτη, τον προγραμματισμό, τη διαχείριση και την εκτέλεση οιουδήποτε αρχαιολογικού έργου συντήρησης, επισκευής, αποκατάστασης, αναστήλωσης, ανάδειξης και διαμόρφωσης των μνημείων και αρχαιολογικών χώρων, καθώς και του φυσικού ή μη περιβάλλοντός τους.

Τέλος αφορά την εκτέλεση όλων των ανωτέρω έργων με αυτεπιστασία και απολογιστικά, την επιστημονική μελέτη και δημοσίευση των αρχαιοτήτων, τη διαχείριση των μνημείων των αρχαιολογικών χώρων, των Μουσείων και των Συλλογών, στον χώρο ευθύνης τους, που ανήκουν στο κράτος, καθώς και με την εν γένει μέριμνα εφαρμογής της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας των αρχαιοτήτων.

Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων η οποία έχει έδρα τη Φλώρινα ανακοινώνει την πρόσληψη 4 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 5 μηνών.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν προσωπικό της Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης:

ΤΕ Λογιστικού – Μία (1) θέση
ΔΕ Φύλαξης πληροφόρησης – Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων – Μία (1) θέση
ΔΕ Φύλαξης πληροφόρησης – Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων – Μία (1) θέση
ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού καθαριότητας – Μία (1) θέση

Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς ανακοινώνει την πρόσληψη 2 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 5 μηνών.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν προσωπικό της Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης:

ΔΕ Φύλαξης πληροφόρησης – Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων – Μία (1) θέση
ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού καθαριότητας – Μία (1) θέση

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προκήρυξη για την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς

Από alfavita.gr


Spread the love