//ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστά τα καταστήματα που λειτουγούν την Τετάρτη λόγω τοπικής αργίας!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστά τα καταστήματα που λειτουγούν την Τετάρτη λόγω τοπικής αργίας!

Spread the love

Την ερχόμενη Τετάρτη11 Νοεμβρίου Καστοριά και Άργος Ορεστικό γιορτάζουν την απελευθέρωση τους από τον τουρκικό ζυγό, γεγονός που φέτος δε θα τύχει των εορτασμών όπως τις προηγούμενες χρονιές, λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού και του γενικού lockdown.

Ως συνέπεια του lockdown είναι οτι τα καταστήμα του λιανικού εμπορίου να είναι ήδη κλειστά, όμως άλλες κατηγορίες, όπως σούπερ μάρκετ, συνεργεία αυτοκινήτων κα είναι ανοιχτά.

Επειδή έχει δημιουργηθεί σύγχυση ως προς την λειτουργία των καταστημάτων που συνεχίζουν να είναι ανοιχτά κατά την ημέρα της Απελευθέρωσης και το lockdown, ξεκαθαρίζεται ότι η ημέρα αυτή είναι τοπική αργία, οπότε κατά την ημέρα αυτή, ούτε τα εν λειτουργία καταστήματα και επιχειρήσεις θα είναι ανοιχτά! Οπότε λόγω της αργίας το κοινό θα πρέπει να έχει κατά νου, ότι αύριο Τρίτη θα πρέπει να έχει προμηθευτεί ότι χρειάζεται και για την Τετάρτη που τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά λόγω αργίας.

Σημειώνεται ότι η μέρα εορτασμού της Απελευθέρωσης του Άργους Ορεστικού κατά την 11η Νοεμβρίου, έχει κατοχυρωθεί με ΦΕΚ και ως ημέρα τοπικής αργίας, πριν 4 χρόνια.


Spread the love