//“Προτεραιότητα στον Πολίτη”: Το καλύτερο Πανηγύρι της χώρας – ΒΙΝΤΕΟ

“Προτεραιότητα στον Πολίτη”: Το καλύτερο Πανηγύρι της χώρας – ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Η Δημοτική Αρχή προχώρησε στην προμήθεια μόνιμων υποδομών και εξοπλισμού της εμποροπανήγυρης (στέγαστρα και τέντες) με ταυτόχρονη πλήρη αποδέσμευση από τον μέχρι τότε εργολάβο. Παράλληλα, προχώρησε στην πλήρη αναδιοργάνωση της διαδικασίας επιλογής των περιπτέρων με αυτοματοποιημένη δέσμευση θέσεων μέσω ειδικής εφαρμογής στο Διαδίκτυο και με στόχο την απόλυτη διαφάνεια στη λειτουργία της.

Επιπλέον, προχωρήσαμε στον σχεδιασμό και την εγκατάσταση πυρασφάλειας σε όλη την έκταση της εμποροπανήγυρης. Κατασκευάσαμε μόνιμο υπόγειο δίκτυο πυρασφάλειας, τοποθετήσαμε πυροσβεστικές φωλιές, προχωρήσαμε στην προμήθεια τροχήλατων πυροσβεστήρων, στη χάραξη ειδικών διαγραμμίσεων πυρασφάλειας και λωρίδας έκτακτης ανάγκης για άμεση πρόσβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ. Ταυτόχρονα, κατασκευάσαμε όλες τις απαραίτητες υποδομές (ύδρευση, αποχέτευση κ.λπ.) για τα καταστήματα εστίασης. Χάρη σε όλα τα παραπάνω, η εμποροπανήγυρη είναι πλήρως αδειοδοτημένη.

Τέλος, πετύχαμε και την αισθητική αναβάθμιση της διοργάνωσης με τον εξωραϊσμό των χώρων, την οργάνωση της καθαριότητας και της ασφάλειας. Πλέον, συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εμποροπανηγύρεις της χώρας, με σταθερή αύξηση της επισκεψιμότητας και της αναγνωρισιμότητας.

Προτεραιότητα στον πολίτη


Spread the love