//Πρώτο χιόνι: Ανοιχτό κράτησε ο δήμος Άργους Ορεστικού το ορεινό οδικό δίκτυο – Βγήκαν αμέσως τα αποχιονιστικά – ΦΩΤΟ

Πρώτο χιόνι: Ανοιχτό κράτησε ο δήμος Άργους Ορεστικού το ορεινό οδικό δίκτυο – Βγήκαν αμέσως τα αποχιονιστικά – ΦΩΤΟ

Spread the love

Με το πρώτο χιόνι αμέσως βγήκαν και τα οχήματα με τις αποχιονιστικές λεπίδες του δήμου Άργους Ορεστικού για να κρατήσουν ανοιχτό το ορεινό οδικό δίκτυο.

Απρόσμενα έπεσε χθες αργά την νύχτα, το πρώτο χιόνι του φετινού χειμώνα, με την χιονόπτωση να διαρκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Από τα μεσάνυχτα και παρότι η χιονόπτωση δεν ήταν ιδιαίτερη ισχυρή, βγήκαν στους δρόμους τα οχήματα του δήμου Άργους Ορεστικού, που διαθέτουν αποχιονιστικές λεπίδες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν προβλήματα, κυρίως στο ορεινό οδικό δίκτυο του δήμου και να επέμβουν όπου χρειαστεί, ώστε να παραμείνει ανοιχτό και χωρίς προβλήματα όλο το δίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το χιόνι, αν και δεν ξεπερνούσε τα 3 εκατοστά, σκέπασε τους δρόμους κυρίως προς την πλευρά των κοινοτήτων Νοστίμου, Καστανοφύου, Αγίου Ηλία κτλ. Όπου χρειάστηκε οι υπάλληλοι του δήμου με τα ειδικά οχήματα, απομάκρυναν το χιόνι από το οδόστρωμα, ώστε να μην παρουσιαστούν προβλήματα στην κίνηση των οχήματων, ιδίως σε περίπτωση χαμηλής θερμοκρασίας, οπότε και θα δημιουργούσε φαινόμενο πάγου και κίνδυνο ολίσθησης των οχημάτων.

Σε επικοινωνία που είχε ο ditikostipos.gr με τον Αντιδήμαρχο του δήμου Άργους Ορεστικού κ. Γιούλη Φιλιάδη, μας μεταφέρθηκε όλο το οδικό δίκτυο του δήμου είναι ανοιχτό και δεν αντιμετωπίζονται προβλήματα, ενώ αυτήν την ώρα (πρωί της Πέμπτης) ο δήμος πραγματοποιεί ρίψη αλατιού σε επικίνδυνα σημεία, ώστε να μην υπάρξουν φαινόμενα παγετού στους δρόμους.

Δείτε φωτογραφίες από το ορεινό οδικό δίκτυο κατά την διάρκεια της νύχτας


Spread the love