//Ρεπορτάζ στο «Πρώτο Θέμα» η κλοπή λαχείων από πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Άργος Ορεστικό

Ρεπορτάζ στο «Πρώτο Θέμα» η κλοπή λαχείων από πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Άργος Ορεστικό

Spread the love

Τον γύρο της Ελλάδας κάνει η είδηση που αποκλειστικά μετέδοσε χθες ο ditikostipos.gr σχετικά με την πρωτοφανή κλοπή εις βάρος πρακτορείου ΟΠΑΠ σε κεντρικό σημείο του Άργους Ορεστικού, από το οποίο άρπαξαν δεκάδες λαχεία.

Μάλιστα η ιστοσελίδα protothema.gr αναφέρει σε ρεπορτάζ της για την υπόθεση:

Η Ασφάλεια Καστοριάς διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη
Με μια πέτρα κυνήγησε την… τύχη του ένας άγνωστος που γκρέμισε με αυτήν την τζαμαρία ενός πρακτορείου του ΟΠΑΠ σε κεντρικό δρόμο του Άργους Ορεστικού στην Καστοριά και άρπαξε δεκάδες λαχεία διαφόρων τύπων, τα ξημερώματα της Καστοριάς, αλλά όπως φαίνεται δεν θα γεμίσει τις τσέπες του με χρήμα!

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου που πήγε να το ανοίξει το πρωί της Κυριακής, βρήκε την τζαμαρία συντρίμμια και διαπίστωσε ότι είχαν κλαπεί δεκάδες λαχεία. Πριν ακόμη ειδοποιήσει την Αστυνομία, ενημέρωσε την εκδότρια επιχείρηση η οποία προχώρησε άμεσα στην ακύρωση των λαχείων κι έτσι ο δράστης δεν έχει στα χέρια του παρά… άχρηστα χαρτιά! Η Ασφάλεια Καστοριάς διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη και αναζητά πλάνα από κάμερες της περιοχής, ενώ η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα από τον χώρο όπου κινήθηκε.


Spread the love