//Σάμος – Μήνυμα από την μητέρα της 17χρονης: «Αγκαλιάστε τα παιδιά σας – Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω»

Σάμος – Μήνυμα από την μητέρα της 17χρονης: «Αγκαλιάστε τα παιδιά σας – Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω»

Spread the love

Δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που τους βρήκε οι γονείς των δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στη Σάμο από τον φονικό σεισμό.

Τα δύο παιδιά χάθηκαν άδικα, όταν την ώρα του ισχυρού σεισμού, περνούσαν δίπλα από ένα σπίτι, το οποίο κατέρρευσε και τα καταπλάκωσε.

«Ζήστε την κάθε στιγμή. Αυτό είναι το μήνυμα μας. Δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος. Αγκαλιάστε όλοι τα παιδιά τους. Να τα αγαπάτε» είναι το μήνυμα της μητέρας της αδικοχαμένης 17χρονης, η οποία συντετριμμένη μαζί με τον σύζυγο της και τους γονείς του 17χρονου συνάντησαν χθες στο δημαρχείο της Σάμου τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τους εξέφρασε τα συλλυπητήρια και την συμπαράσταση του.

Σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τα δύο παιδιά που χάθηκαν τόσο άδικα.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Συγκλονιστικές είναι και οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Από καθαρή τύχη φαίνεται να γλίτωσαν όσα παιδιά πέρασαν από το συγκεκριμένο δρομάκι τη στιγμή του σεισμού, καθώς φαίνεται πως πρόκειται για δρομάκι το οποίο χρησιμοποιείται συχνά από τους μαθητές.

Μάλιστα ένας πατέρας δήλωνε χθες πως το παιδί του κατάφερε να ξεφύγει από τα χαλάσματα και τις μάντρες που κατέρρεαν την τελευταία στιγμή. Τραγική φιγούρα ο πατέρας του Άρη: «Κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά όταν δεν μου σήκωνε το τηλέφωνο. Αρχίσαμε να ψάχνουμε. Εγώ νωρίτερα έδινα ρεπορτάζ και έψαχνα τα παιδιά μου. Ο γιος μου ήταν δαιμόνιος ρεπόρτερ», είπε στο protothema.gr ο κ. Κομνηνός, δημοσιογράφος του Samos today.


Spread the love